Caracteristicile usilor industriale sectionale

Usile  industriale sectionale reprezinta solutia eficienta pentru constructiile comerciale moderne din zilele noastre. Toate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi sectionale, ce se gasesc pe gunther-tore.ro,  sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu fiind certificate in acest sens.

Cand esti in cautarea unei usi sectionale potrivite, siguranta, durabilitatea, personalizarea si aspectul sunt foarte importante, caci, cu siguranta, esti in cautarea unui produs de incredere, care sa functioneze fara probleme, in orice conditii.

Cu usile sectionale Gunther Tore, poti conta pe siguranta optima si durabilitatea produsului, pe livrare, pe montaj si mentenanta.

Flexibilitate

Usile industriale sunt construite din diferite sectiuni de otel sau aluminiu. Acest lucru va permite sa specifici formatul, functionalitatea, precum si aspectul pe care il doresti.

In plus, usile pot fi livrate in orice culoare , la alegere. Inginerii cu experienta au cunostintele necesare care le permit sa creeze usa sectionala care ti se potriveste, chiar si in situatii de complexitate maxima.

 Durabilitate

Cu siguranta iti doresti o usa sectionala, care sa indeplineasca in totalitate asteptarile pe care le ai si care sa functioneze fara nici un fel de problema pentru foarte multi ani.

Panourile din care sunt fabricate usile sunt protejate perfect impotriva coroziunii, datorita utilizarii de materiale de inalta calitate, acestea fiind galvanizate si vopsite in camp electrostatic. Acest aspect garanteaza o viata lunga, chiar si atunci cand exista expunere in conditii de clima extrema.

 Certificare

Pentru a garanta calitatea si siguranta usilor sectionale, Comisia Europeana a stabilit directive europene cuprinse in standardul EN 13 241 1:2003. Toate usile sectionale Gunther Tore indeplinesc aceste cerinte specificate in normele CE.

Componente

Toate elementele componente sunt de calitate superioara si sunt conforme cu normele europene in domeniu:

  • aceste usi sectionale au in dotarea standard sistemul mecanic de protectie impotriva ruperii arcului;
  • aceste usi sectionale au in dotarea standard sistemul de protectie impotriva ruperii cablului;
  • componentele acestor usi sectionale (sine, balamale, role, etc) sunt construite din otel galvanizat;
  • rolele de culisare ale acestor usi sectionale sunt pe rulment asigurand astfel o functionare lina;
  • sinele acestor usi sectionale sunt inchise pe lateral de jos pana sus impiedicand prinderea accidentala;
  • aceste usi sectionale sunt prevazute cu garnitura de etansare pe contur si intre panouri.

Accesorii

Aceste usi sectionale pot fi cu actionare:

  • manuala cu reductor pe lant;

Panourile sandwich ale acestor usi sectionale pot fi accesorizate cu ferestre:

  • rectangulare din material plastic de culoare neagra
  • ovale din material plastic de culoare neagra

Usi industriale din otel

Cea mai utilizata si des intalnita usa sectionala, este  usa universala din otel, confectionata pe masura, care poate fi realizata pana la o latime de 12 metri.

Grad ridicat de izolare

Toate usile industriale sectionale sunt realizate din panouri (sectiuni) sandwich din aluminiu cu o grosime de 40 mm, care au o imbinare perfecta.

Fetele acestor panouri sunt realizate din foi de otel cu grosimea de 0.5 mm, care la randul lor sunt separate de o spuma din poliuretan rezistenta la foc, ce nu are in componenta clor-fluor-carbon (nu dauneaza mediului inconjurator).

Toate acestea duc la o izolare, care primeste cea mai mare valoare din clasa standardelor CE, si care reduce considerabil consumul tau de energie cu incalzirea.

    Durata de viata

Datorita fetelor din otel (0.5 mm), care sunt tratate si galvanizate, usile sunt protejate intr-un mod optim impotriva deformarii si a coroziunii, fapt care va asigura ca usa ta va avea o viata lunga.

In plus, panourile au in componenta lor un supliment de armare, constituit din filamente de otel, care imbunatatesc stabilitatea, iar pe termen lung si functionarea celorlalte componente.

Ferestre pentru mai multa lumina si un aspect imbunatatit

Doresti ca in cladirea dumneavoastra sa intre mai multa lumina sau sa ai posibilitatea de a te uita prin usa inspre exterior?

Acest lucru este posibil daca in usa sectionala vei adauga una sau chiar mai multe ferestre. Pentru modelele din otel, poti opta in alegerea ta dintre ferestre de tip hublou ovale sau dreptunghiulare.

Daca doresti sa maresti cantitatea de lumina, poti opta pentru vitrarea intregii latimi a usii. Acest lucru se realizeaza prin combinarea panourilor din otel, cu panouri vitrate din aluminiu. In acest fel, cantitatea de lumina patrunsa in interiorul cladirii creste semnificativ si mai mult decat atat ofera usii sectionale un aspect mai industrial.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply