Cele mai frecvente probleme cu iPhone X si cum sa le rezolvi

Cele mai frecvente probleme cu iPhone X si cum sa le rezolvi
iPhone X este unul dintre cele mai apreciate dispozitive iPhone dintre toate cele lansate de catre Apple pana in clipa de fata. Desi au aparut ultimele modele, si anume iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, inca exista multi utilizatori care isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone X.

Tinand cont de specificatiile tehnice ale acestor dispozitve, este firesc ca utilizatorii sa isi aleaga un asemenea smartphone, insa facem precizarea ca la fel ca alte dispozitive, chiar si iPhone X poate intampina diferite probleme. Vom discuta in continuare despre cele mai frecvente probleme ale acestora.

Nu se incarca, se incarca incet sau incarcarea wireless functioneaza

Cativa oameni au avut probleme cu incarcarea iPhone X. Daca deja detineti un astfel de smartphone sau urmeaza sa achizitionati unul, iar dispozitivul are probleme de incarcare, iata cum trebuie sa procedati:

  • Este important in primul rand sa va asigurati ca problema nu provine de la cablul de incarcare, incarcatorul sau placa de incarcare, asa ca incepeti sa il testati cu un alt dispozitiv sau testati iPhone X cu un alt incarcator.
  • Daca aveti accesoriu de protectie (husa) pe iPhone X, scoateti telefonul si testati-l din nou pentru a va asigura ca carcasa nu interfereaza cu incarcarea intr-un fel.
  • Incercati sa va resetati iPhone X, oprindu-l si pornindu-l din nou sau fortati repornirea. Acest lucru poate rezolva cel putin temporar problemele de oncarcare

Daca problema persista, contactati asistenta Apple. Este posibil sa aveti nevoie de un nou port de incarcare sau de o alta solutie hardware.

Daca nu doriti sa asteptati prea mult timp pana cand Apple remediaza problema duceti telefonul intr-un service de reparatii iPhone. Intr-un service gsm, lucreaza specialisti care de la o inlocuire display iPhone X, si pana la reparatii software sau hardware foarte complicate, va pot ajuta in remedierea oricarei probleme.

GPS-ul nu functioneaza corect

Se pare ca oamenii se plang de GPS-ul din iPhone X de ceva timp. Daca va veti confrunta cu o asemenea problema, iata cum ar trebui sa procedati:

  • Incepeti in Setari> Confidentialitate> Locatii servicii si asigurati-va ca este activat si ca orice aplicatii, cum ar fi Google Maps, care necesita acces la datele locatiei le au.
  • Deschideti App Store si verificati sectiunea Actualizare pentru a va asigura ca toate aplicatiile cu care aveti probleme sunt complet actualizate.
  • Verificati Setari> General> Actualizare software si asigurati-va ca aveti cea mai recenta actualizare iOS.
  • Incercati sa comutati si sa dezactivati din nou modul Avion. Puteti face acest lucru prin pictograma avionului din Centrul de control sau accesand Setari> Mod avion.
  • Accesati Setari> General> Resetare si alegeti Resetare locatie si confidentialitate.
  • Daca pana acum nimic nu a functionat, atunci puteti incerca o resetare din fabrica. Doar asigurati-va ca faceti o copie de rezerva mai intai.

In cazul in care incercati si aceasta solutie, insa problema persista, atunci cu siguranta nu va ramane altceva de facut decat sa contactati asistenta Apllem sau sa trimiteti dispozitivul intr-un service gsm, unde expertii in reparatii iPhone cu siguranta vor gasi cauza problemei si vor remedia in cel mai scurt timp problema.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply