Cum sa facem continut targetat?

Cele mai multe campanii de SEO au nevoie de trei tipuri de link-uri pentru a avea succes. Directionarea continutului dvs. catre persoanele care va influenteaza poate obtine 2/3 din rezultate.

Acest articol acopera tacticile care va vor ajuta sa va faceti cunoscuti si sa impartasiti continut celor care sunt interesati de domeniul vostru. Mai multe detalii pe Smartseopack.com.

Cum se creeaza continut orientat spre influenta?

In acest articol vom discuta despre cum sa creati continut care este in mod special vizat pe influenta pentru a castiga legaturile si atentia si notorietatea de care aveti nevoie adesea.

Cele mai multe campanii de SEO au nevoie de 3 tipuri de link-uri:

Deci, este cazul ca majoritatea campaniilor SEO, pe masura ce incearca sa castige clasamentele pe care le cauta, sa incerce sa faca cateva lucruri. Incercati sa cresteti autoritatea globala pe domenii. Incercati sa obtineti anumiti termeni si expresii sau cuvinte cheie specifice pe site si sa faceti o cat mai buna optimizare pentru acei termeni si fraze.

  1. Link-uri de pe site-uri mari, cu domenii de mare autoritate care se afla peste tot, pe pagina de pornire, pe paginile interne, pe blogul dvs., la sectiunea de stiri. Este in regula, vom trece la exemple si vom incepe prin a lua un astfel de site cum ar fi New York Times. Vreau ca New York Times sa se lege de mine, astfel incat sa am autoritatea si influenta unei legaturi din acest domeniu si, sper, o multime de domenii ca acestea, domenii cat mai importante.
  2. Link-uri catre anumite pagini directionate in functie de cuvinte cheie cu valoare ridicata, cu un text ancora specific, si asta ne va ajuta sa marim rangurile acestor URL-uri. Deci vreau ca aceasta pagina sa fie legata de mine si aiba trecut “uscatoare de par”, in url-ul de la pagina mea, care este cuvantul cheie expresiei “uscatoare de par”. Nu de fiecare data se intampla asa dar pana la urma chiar si linkul cu o alta expresie este ceva.
  3. Link-uri catre domeniul vostru din alte site-uri, din sectorul vostru sau din nisa, care ofera o parte din acea autoritate si influenta actuala pentru a ajuta Google si celelalte motoare de cautare sa stie ca acesta este site-ul vostru, ca apartine acestei sfere de influenta, ca sunteti semantic si topic legati de cuvinte si fraze de genul acesta. De exemplu as vrea ca appliancegal.com sa se lege de site-ul pentru ca incerc sa ma fac cunoscut pe domeniul uscatoare de par.

Deci, pentru punctul unu si trei, nu vom mai vorbi despre punctul doi astazi, dar pentru unu si trei, de multe ori oamenii pe care incercati sa ii vizati sunt ceea ce noi numim influentatori ai industriei si acesti influentatori sunt destul de multi.

Vom incerca sa ii exemplificam pe toti  avem de impresionat  bloggeri, jurnalisti si autori, organizatori de conferinte, marketing si organizatori de evenimente, cercetatori si editori, podcasteri si persoane care comunica in general cu publicul.

Am putea umple intregul articol cu tipurile de oameni care se afla in zona de influenta sau au acest titlu in mod specific, dar au tendinta de a avea unele  lucruri in comun. Ei incearca sa produca continut de calitate pe diverse domenii. Nu se deosebesc de noi. Incearca sa produca diverse lucruri pe web, iar cand o fac, au nevoie de anumite elemente pentru de care sa se lege.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code