Cum se remediaza problemele de descarcare ale bateriei iPhone XR?

Cum se remediaza problemele de descarcare ale bateriei iPhone XR?
iPhone XR este unul dintre cele mai performante telefoane lansate vreodata de catre Apple. Chiar si in aceste conditii, exista situatii in care dispozitivul dezamageste, iar un motiv datorita caruia utilizatorii sunt total nemultumiti de telefon, este acela ca se descarca mult prea repede.

Descarcarea anormala a bateriei iPhone este o problema des intalnita, iar in anumite situatii este legata de hardware-ul defectuos, insa de cele mai multe ori, cauzele descarcarii premature ale bateriei sunt provocate de software-ul telefonului.

Vom aborda acest subiect in randurile urmatoare, pentru a afla cum trebuie sa procedati atunci cand dispozitivul se descarca foarte rapid!

Reporniti telefonul

Daca incepeti sa observati o eroare ciudata a bateriei, ar trebui sa va reporniti dispozitivul iPhone XR. Inchideti telefonul, lasati-l oprit pentru un minut si porniti-l din nou. Acest lucru va rezolva deseori problema.

Folositi modul de consum redus

Cand bateria iPhone XR se descarca pana la 20%, dispozitivul va va solicita sa activati Modul de consum redus. Modul de consum redus inchide functiile cheie precum Hey Siri, descarcari automate si preluare de e-mail pentru a va pastra durata de viata a bateriei.

Din fericire, nu trebuie sa astepti ca bateria sa scada pana la 20% pentru a utiliza modul de consum redus. O puteti activa oricand doriti din Setarile dispozitivului sau din Control Center. Daca incepeti sa observati o descarcare ciudata sau doriti doar sa economisiti bateria, iata cum sa activati modul de consum redus pe iPhone XR:

  • Intrati in Setari.
  • Atingeti Baterie. Atingeti Mod de consum redus.
  • Activati-l cand doriti sa economisiti bateria.

De preferat ar fi sa adaugati o comanda rapida la modul de consum redus din Centrul de control. Control Center este meniul care apare cand trageti in jos din partea dreapta sus a afisajului. Iata cum puteti adauga modul de consum redus la Centrul de control:

  • Intrati in Setari.
  • Atingeti Centrul de control.
  • Atingeti Personalizare controale.
  • Atingeti semnul verde plus langa Modul de consum redus.
  • Acum puteti activa si dezactiva rapid modul de consum redus ori de cate ori aveti nevoie.

Utilizati Wi-Fi

Folosind datele dvs. celulare (LTE, 4G) va puteti reduce durata de viata a bateriei, in special atunci cand va aflati intr-o zona cu un serviciu defectuos, deci asigurati-va ca utilizati Wi-Fi ori de cate ori trebuie sa navigati pe internet, si puteti face acest lucru.

Acestea sunt cateva dintre cele mai utile solutii pe care puteti sa le incercati, pentru a va ajuta dispozitivul iPhone XR sa reziste cat mai mult timp incarcat. Este posibil ca urmand aceste trucuri, sa reusiti sa salvati bateria telefonului.

In cazul in care insa nu observati imbunatatiri ale duratei de viata a bateriei iPhone XR, atunci cel mai probabil va fi necesara o inlocuire baterie iPhone XR.

Pentru a beneficia de o noua baterie iPhone XR, va fi necesar sa va deplasati cu dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde exista personal special instruit in reparatia dispozitivelor iPhone. Specialistii in reparatii iPhone, vor inlocui rapid bateria defecta a dispozitivului dvs.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply