HTC lanseaza U11

Istoricul flaghsip-urilor emblematice de la HTC a fost o poveste cu urcusuri si coborasuri. In toate recenziile smartphone-urilor pe care le-am facut vreodata, doar doua au fost intr-adevar extraordinare: iPhone 6S si HTC M7.

In acel moment, modelul M7 a oferit o camera si niste specificatii excelente pentru pretul sau. Articolul de astazi este despre ultimul flagship al celor de la HTC si anume HTC U11. Cauti touchscreen Nokia Lumia 530? Intra pe Magazingsm.ro.

Caracteristica principala pentru HTC U11 este noua sa metoda de interactiune – Squeeze. Daca ati intalnit oricare din materialele de marketing despre dispozitiv, stiti despre ce este vorba.

Noua filozofie a companiei HTC este ca telefoanele inteligente stagneaza: fiecare generatie este doar o actualizare a modelului anterior, iar singurul lucru care conduce industria, este legat de noile metode de interactiune si de modalitatile de eficientizare a utilizarii unui dispozitiv.

Atunci cand telefonul inteligent este pornit, dispozitivul va oferi un instrument de calibrare compus din cateva mini-jocuri (cum ar fi apasarea unui balon) pentru a seta presiunea standard de apasare. Mecanismul sprijina doua niveluri de presare in functie de timp, iar calibrarea se face pentru a determina strangerea in comparatie cu o aderenta standard.

Ni se spune ca strangerea este determinata de un generator intern si de un detector cu ultrasunete interne. Dupa ce dispozitivul este calibrat, acesta utilizeaza faza undelor reflectate cu ultrasunete pentru detectare.

Cand dispozitivul este stins, forma interna se va schimba suficient pentru a impinge faza de ultrasunete, care poate fi detectata ca o activare. Software-ul determina apoi daca este o strangere scurta sau lunga si efectueaza actiunea necesara.

HTC a oferit o serie de optiuni posibile pentru actiunea de squeeze: squeeze to selfie pentru a face o fotografie, squeeze pentru a impinge, pentru a incarca Google Assistant, pentru a lansa orice aplicatie, pentru a deschide camera, pentru a schimba Camera frontala etc.

Metodologia de squeeze va fi activata in doua etape; La lansare, o serie de aplicatii stoc vor fi preconfigurate cu actiuni de squeeze, iar unele dintre acestea vor fi configurabile la nivel de sistem.

Apoi, mai tarziu in cursul anului (ni se spune ca cel mai probabil in Iulie), vor fi puse la dispozitie programe software care vor permite utilizatorilor sa configureze orice aplicatie pentru a profita de squeeze: va detecta ce aplicatie este incarcata si utilizatorul poate defini actiunea apasand lung pe un buton.

HTC spune ca actiunile Squeeze functioneaza, de asemenea, cu manusi, astfel incat sa puteti sa vorbiti fara a va scoate manusile pentru a atinge ecranul.In plus fata de noile moduri de interactiune, HTC U11 va sprijini, de asemenea, interactiunea vocala.

Acesta va fi livrat impreuna cu Asistentul Google si va primi suport pentru Amazon Alexa in Iulie (cel putin in SUA, Marea Britanie si Germania).  Avand doi asistenti de voce diferiti pe telefon ar putea deveni confuz, dar HTC sustine ca va oferi o metoda usoara pentru utilizarea acestora.

HTC vede o lume cu multi asistenti care lucreaza independent, in loc de un singur asistent atotputernic.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code