Posts Tagged ‘pariuri sportive online’

Sfaturi practice pentru pasionatii de pariuri sportive

 

Oricine viseaza sa se imbogateasca peste noapte, desi prea rar parca se intampla asta. Reusesc sa atinga un nivel financiar destul de satisfacator cand intra in lumea pariurilor sportive cei care au in vedere anumite strategii, care nu pun bileletele chiar la ghici, cum fac multi.

Unii sunt interesati de ponturi sportive pentru ca sunt captivati de mirajul acestora, altii din pura pasiune  si marea parte pentru ca doreste sa se imbogateasca rapid. Daca ceilalti sunt ghidati de alte motive, acestia din urma tind sa esueze in cea mai mare masura pentru ca se lasa condusi de impuls de cele mai multe ori.

(more…)

Pariuri sportive online. Sisteme bazate pe rezultate exacte

Pariuri sportive online. Sisteme bazate pe rezultate exacteDiferentele dintre site-urile de pariuri sportive online ce va permit sa va desavarsiti ”arta speculatiilor” in legatura cu un eveniment sportiv, sunt cat se poate de semnificative. Tot ce aveti nevoie sa faceti este sa va orientati catre acelea care se intersecteaza cat mai precis cu exigentele voastre.

Daca spre exemplu va pricepeti la tenis si sunteti actualizati cu topul primilor 100 de tenismeni la nivel mondial, indreptati-va catre evenimente de genul. Este momentul sa lasati deoparte cursele hipice sau chiar sportul ”rege” daca nu va simtit in stare sa estimati rezultatele finale ale unor astfel de pariuri sportive online.

Si ca sa nu va perindati printre strategii, cote si posibilitati de pariere complet necunoscatori, ar fi indicat sa va prezentati in fata monitoarelor cu temele gata facute. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, vin cu o propunere: strategiile bazate pe rezultatele exacte. (more…)

Tipuri de pariuri si avantajele lor

Tipuri de pariuri si avantajele lorPentru o persoana ce a ezitat pana acum sa castige din pariuri sportive online, procesul de pariere poate parea foarte complicat. Intr-adevar, exista mai multe variante de pariere ce au in vedere criterii diferite, insa acestea pot fi intelese de oricine atata vreme cat sunt in mod clar explicate.

Parierea pe rezultatul final este poate cea mai populara varianta printre pariurile sportive online. Exista doua posibilitati principale in cadrul acestei categorii: pariorul poate opta fie pentru una sau mai multe dintre cele trei variante de rezultate finale – victoria echipei gazda, victoria echipei aflate in deplasare sau egalitate –, fie pentru un scor final exact. In cazul primului tip de pariuri, sunt folosite simbolurile 1, X si 2, reprezentand victoria gazdelor, remiza, respectiv victoria oaspetilor. (more…)