3 dintre cele mai cunoscute electrostimulatoare profesionale

3 dintre cele mai cunoscute electrostimulatoare profesionaleElectrostimulatorul muscular face minuni, deoarece pe langa numeroasele beneficii medicale pe care le prezinta, poate fi folosit atat in cosmetica, cat si pentru slabire si remodelare corporala. Totusi inainte de a cumpara un electrostimulator muscular, trebuie sa va fixati bine in minte scopul in care doriti sa-l utilizati.

In cazul in care vreti sa-l folositi pentru eliminarea unor dureri, trebuie sa stiti ca plasturii se pot aseza exact pe zona dureroasa, nefiind neaparata nevoie sa ii plasati pe membre sau abdomen.

Daca sunteti o persoana sedentara este de asemenea indicata folosirea acestuia, deoarece muschiul are nevoie de contractii pentru a putea ramane functional. Electrostimulator profesional este aparatul perfect pentru prevenirea unei atrofieri musculare. Cei care isi doresc un corp tonifiat il vor folosi si ei, fara sa renunte la un efort fizic.

Pentru cea mai buna manevrabilitate, este important sa fiti atent la design. Acest electrostimulator poate avea o forma patrata sau una lunguiata, poate fi autonom, fiind foarte usor de cuprins intr-o mana si prezinta patru sau mai multi electrozi adezivi. Dimensiunile acestui electrostimulator variaza in functie de functiile din dotare, de multe ori apropiindu-se de cele ale unui telefon mobil. Avantajul consta in faptul ca il puteti purta oriunde si ca-l puteti folosi din orice pozitie.

Puteti intra pe Internet sa achizitionati produsul preferat de acolo, deoarece pretul este mai mic decat in magazinele obisnuite.

In continuare, vom vedea cateva electrostimulatoare musculare foarte apreciate:

• Bodyform-bm4700, un electrostimulator care ofera un masaj de tipul TENS+EMS, putand fi folosit atat in scop analgezic, cat si pentru remodelare corporala. Acesta are 2 canale independente de tratament, care folosesc 8 electrozi simultan. Practic, puteti spune adio crampelor, reumatismului, durerilor articulare si musculare.

Electrostimulatorul are integrat un cronometru, astfel incat sa puteti seta durata sedintelor, iar afisajul LCD permite o citire optima a datelor. Pretul acestui electrostimulator profesional este avantajos, designul fiind de tip italian.

• Omron – e4 – professional  reprezinta un electrostimulator muscular profesional. Dispozitivul este perfect pentru reducerea durerilor si pentru diminuarea starii de oboseala.  Principiul de functionare care sta la baza aparatului consta in stimularea electrica nervoasa (TENS), iar intensitatea reglabila garanteaza revitalizarea organismului.

In plus, beneficiaza de 4 functii speciale care va vor ajuta sa tratati eficient problemele. Cele 4 functii sunt : Intens – creste intensitatea tratamentului, Bland – diminueaza intensitatea tratamentului, Impuls reglabil si inchidere automata. Designul este asemanator formei unei mini-telecomenzi, usor de folosit si intretinut.

• Un alt model de electrostimulator ieftin si de o calitate ridicata este Tens-SFT-320. Acesta are la baza principiul de functionare TENS, dispunand de 2 canale si un adaptor pentru acupunctura, fiind foarte eficient in tratarea durerilor musculare.

Acest dispozitiv dispune de 4 programe diferite care pot fi selectate in functie de zona in care este localizata durerea. Controlul asupra electrostimularii se face digital, acest dispozitiv avand si un senzor special care contribuie automat la oprirea  aparatului.

Este folosit totodata si pentru infrumusetare, elasticitatea pielii fiind restabilita cu ajutorul unor impulsuri de joasa frecventa, cat si pentru tonifiere. Pretul acestui dispozitiv este unul deosebit de atractiv.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code