4 aspecte de luat in calcul la alegerea furnizorului de web hosting

4 aspecte de luat in calcul la alegerea furnizorului de web hosting
Cu noi companii de gazduire web care se nasc in fiecare zi, iar industria gazduire web care este una dintre cele mai competitive industrii din lume si care se extinde rapid, devine din ce in ce mai greu sa treci prin muntii de materialele publicitare si paginile de vanzari in mod eficient pentru a alege cea mai buna gazduire web pentru WordPress.

Din fericire, daca utilizati setul corect de criterii in ordinea corecta a operatiunilor, alegerea unui plan sau a unui furnizor potrivit poate fi in continuare un proces relativ simplu.

Stiind ce aspecte ale planurilor de gazduire web sunt cele mai importante va poate ajuta sa economisiti timp atunci cand comparati atributele si caracteristicile cele mai esentiale ale fiecarui plan. Urmatoarele patru aspecte cruciale ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand se examineaza orice perspectiva a unui furnizor de web hosting sau plan.

Platforma de gazduire web

In primul rand, este important sa decideti daca aveti nevoie de acces la un server web care utilizeaza sistemul de operare Linux / UNIX sau sistemul de operare Windows. Aceasta decizie ar trebui sa se bazeze pe nevoile site-ului dvs. individual si pe tehnologia de dezvoltare pe care o utilizati pentru a proiecta si a crea paginile dvs. web.

Site-urile web dezvoltate folosind tehnologii Microsoft, cum ar fi ASP si VB, vor avea nevoie de acces la un server Windows, in timp ce majoritatea altor tehnologii de programare open-source, cum ar fi PHP, Python si Perl, pot functiona optim pe sistemele de operare Linux.

Caracteristici de gazduire web

Dupa ce ati decis ce platforma de gazduire web ar fi cea mai potrivita, este mai bine sa incepeti sa comparati cele mai importante caracteristici dintre fiecare plan. Unele dintre cele mai importante caracteristici de comparat includ volumul de spatiu pe disc, latime de banda, baze de date, conturi de e-mail si domenii permise cu fiecare plan.

Dupa cum s-a mentionat, este deasemenea important sa luam in considerare limbajele de programare si platformele cu care planul de gazduire este compatibil. Deasemenea, este important sa cautati caracteristici cum ar fi garantiile de uptime si bani inapoi, precum si redundanta serverului si backup-urile programate pentru server.

Plan de accesibilitate

Dupa stabilirea nevoilor de gazduire web si reducerea listei de planuri prospective, este timpul sa incepeti sa comparati preturile fiecarui plan. Din pacate, majoritatea webmasterilor incepatori aleg sa efectueze acesti pasi in ordine inversa, alegand un plan bazat pe pret, mai degraba decat stabilind nevoile serverului si comparand mai intai caracteristicile si platformele.

Daca doriti sa asigurati performanta optima si cea mai mare rata de succes pentru site-urile dvs., atunci nu ar trebui sa alegeti niciodata un furnizor de gazduire web bazat numai pe pret. Incepeti doar sa comparati preturile planurilor de dimensiuni similare dupa ce va restrangeti lista pe baza celor doua aspecte mentionate mai sus.

Serviciul de suport clienti si asistenta

Majoritatea oamenilor ignora importanta accesului la serviciile de asistenta si relatii cu clientii. Asta este, pana cand ceva nu functioneaza si brusc site-urile sunt off-line sau toate paginile se incarca incet. Cand se intampla acest lucru, veti avea nevoie de acces la suport 24 de ore care sa fie suficient de competent pentru a face fata oricaror sarcini administrative, indiferent de ora din zi sau de noapte.

Astfel, cel mai bine este sa testati raspunsul fiecarui angajat al serviciului de asistenta pentru clienti al unui furnizor de servicii de gazduire web, apeland-l la ore aleatorii si vazand cat timp dureaza si in ce fel raspund tuturor intrebarilor dvs.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code