5 combinatii de culori pe care le poti alege pentru decorarea bradului de Craciun

5 combinatii de culori pe care le poti alege pentru decorarea bradului de CraciunIn fiecare an poti alege culori diferite pentru a construi elementele decorative din perioada sarbatorilor. Bradul de Craciun este unul dintre cele mai asteptate simboluri specifice perioadei de iarna. El este un simbol pentru bunastare, pentru prosperitate, iar cei mici astepata sub brad cadouri si dulciuri.

Poti descoperi o multitudine de optiuni pentru brazi artificiali, care te vor bucura si iti vor darui atmosfera placuta pe care o astepti. Cumpara brazi artificiali deosebiti de la BraziCraciun.net. Iata 5 optiuni de culori pe care le poti alege oricand pentru bradul tau de Craciun.

  1. Auriu si alb

Combinatia clasica de auriu cu alb este una foarte des utilizata pentru eleganta si rafinamentul ei. Aceasta varianta este una delicata si foarte usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi globuri albe si sa pui beteala aurie si funde sau alte decoratiuni, de aceeasi culoare. Bradul tau va fi impresionant prin simplitate si frumusete fina.

  1. Albastru si argintiu

O alta varianta des intalnita este cea a combinatiei de albastru cu argintiu. Aceasta este aleasa de catre cei care adora culorile reci. De asemenea, poti folosi aceasta combinatie pentru a aduce aminte de nuantele zapezii, si ale iernii in general.

  1. Rosu si verde

Rosul si verdele sunt utilizate in orice tip de decoratiune pentru Craciun. Ele sunt nelipsite din ghirlandele specifice, din globurile pictate manual sau alte statuete si decoruri specifice Craciunului. Poti impodobi bradul tau artificial cu globuri rosii si verzi si poti adauga beteala contrastanta. De asemenea, poti alege un varf de brad impresionant, rosu. Poti adauga si funde verzi sau rosii pe fiecare margine de creanga. Astfel, bradul tau o sa fie frumos si delicat.

  1. Culori naturale si alb

In ultimii ani, a crescut foarte mult in popularitate varianta de brad impodobit doar cu anumite culori naturale si alb. Astfel, poti alege globuri din lemn natur, cu nuante de maro deschis si inchis, cu verde sau kaki.

De asemenea, poti combina totul cu globuri din lemn albe si cu mici fulgi de nea realizati manual. Vei obtine o imagine calda, frumoasa, simpla si inedita. Poti pastra anumite globuri si poti realiza din acestea si o ghirlanda care poate sa atarne pe peretele tau. Te vei bucura de o atmosfera placuta, pe care o vei dori tot restul anului.

  1. Roz pudrat si auriu

Brazii pot sa fie impodobiti si cu globuri in nuante foarte feminine si delicate. Un astfel de exemplu este un brad realizat cu decoratiuni si globuri roz pudrat si aurii. Poti alege forme si marimi diferite, pentru a construi o imagine plina, artistica. Vei putea adauga si funde mari roz si luminite albe. Astfel, bradul va arata ca o adevarata bijuterie.

Bradul de Craciun este cel care te ajuta sa aduci simbolul sarbatorii alaturi de tine. Casa ta este plina de viata atunci cand o amenajezi special pentru zilele frumoase petrecute cu cei dragi tie. Te poti bucura de un brad artificial foarte multi ani.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply