5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padure

5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padureSa intemeiezi o familie este unul din cele mai mari dorinte a multora dintre noi, iar un copil reprezinta o bucurie nemasurata.

Acest lucru inseamna ca fiecare parinte responsabil va cauta sa ofere cele mai bune  conditii de crestere si educatie pentru copiii sai, iar o locuinta spatioasa,  un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, intr-o zona  linistita, ferita de agitatia urbana este alegerea perfecta.

Daca te numeri si tu printre persoanele care cauta o casa potrivita pentru familie, Greenfield este raspunsul la aceasta intrebare. Este un loc privilegiat de natura fiind inconjurat pe 2 laturi de padurea Baneasa si Tunari, e locul perfect pentru o viata armoniosa si linistita in mijlocul naturii.

Daca te intrebi de ce ar trebui sa alegi o astfel de zona, de ce ar trebui sa traiesti cat mai aproape de natura, cat mai aproape de padure, iti voi oferi cateva motive. Padurile ocupa o treime din suprafata Pamantului, oferindu-ne oxigen, cel mai important element care sustine viata.

Padurea sustine numeroase specii, dar ne ofera si numeroase resurse. Totusi, tot noi suntem cei care defrisam milioane de hectare in fiecare an. Din fericire mai sunte zone neatinse care ne ofera posibilitatea de a ne bucura de sanatatea oferita de natura.

•    Padurea ne ajuta sa respiram. Padurile reprezinta o adevarata fabrica de oxigen care absoarbe dioxidul de carbon pe care il expiram. Doar un singur copac cu frunze sanatoase poate produce la fel de mult oxigen intr-un sezon cat inhaleaza 10 persoane intr-un an.

•    Sunt mai mult decat copaci. Aproape jumatate din toate speciile de animale cunocute traiesc in paduri, http://www.greenfieldresidence.roreprezentand 80% din biodiversitatea de pe planeta. Padurile tropicale adapostesc cele mai multe animale, de la papagali, la maimute pe cale de disparitie. Pe langa acest lucru padurile sustin viata, viermii si insectele creaza nutrienti in sol, albinele si pasarile polenizeaza, iar lupii si ursii pastreaza echilibrul cand vine vorba de animalele ierbivore.

•    Oamenii traiesc in paduri. Aproximativ 300 de milioane de oameni traiesc in paduri la nivel mondial, iar aproximativ 60 de milioane de oameni depind de padure. Multe alte milioane locuiesc de-a lungul lizierelor sau in apropierea padurilor.

•    Ne protejeaza de soare. Copacii ne protejeaza de lumina soarelui si, de asemenea, creaza oaze vitale de umbra pe pamant. In zonele urbane copacii ajuta cladirile sa ramana reci, reducand nevoia de a folosi aparatele de aer conditionat. Padurile pot reduce efectul de “insula de caldura” a unui oras, deci au ca efect reglarea temperaturii regionale.

•    Protejeaza Pamantul impotriva incalzirii globale. Copacii au un alt mod de ne proteja de caldura. Ei absorb dioxidul de carbon care este responsabil pentru incalzirea globala. Este adevarat, plantele au nevoie de CO2 pentru procesul de fotosinteza, insa aerul a devenit extrem de toxic datorita emisiilor, iar padurea este cea care combate acest efect al incalzirii globale doar prin respiratie.

Dupa cum am vazut, padurea este cel mai prietenos mediu, care sustine viata pe Pamant si ne protejeaza.

De ce nu ai alege sa traiesti in apropierea unei paduri? O viata cat mai aproape de natura inseamna sanatate, fericire, mai multa buna dispozitie si un aer curat. Alege sa traiesti alaturi de familia ta intr-un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, in Greenfield, aproape de padure. Vei vedea, viata mai aproape de natura te va schimba, in bine.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code