Posts Tagged ‘afaceri’

Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?

Unde gasesti cel mai ieftin masini de inchiriat in Iasi?Va aflati departe de casa, intr-un oras mare al tarii, si nu stiti unde sa gasiti o masina de inchiriat? Esti in Moldova si cauti o firma cu inchirieri masini ieftin in Iasi? Cand te afli intr-un oras mare al Romaniei, precum Iasiul, fiind si prima data cand il vizitezi, poti parea debusolat.

Primul tau gand este sa inchiriezi ieftin o masina si sa te deplasezi cat mai repede la hotel. Poate ca esti intr-o delegatie de serviciu sau intr-o calatorie de afaceri, dar nu vrei sa folosesti transportul in comun.

Te poti gandi la a inchiria o masina care sa te ajute la deplasarea dintr-un loc in altul, mai ales daca stii ca ai de facut ceva drumuri la ore bine stabilite din timp. (more…)

Cum sa conduci o companie de succes?

Cum sa conduci o companie de succes?Oamenii investesc zi de zi in tot felul de afaceri. Unii opteaza pentru oferte afaceri din domeniul agricol, altii din domeniul alimentar, altii din domeniul IT si asa mai departe, in functie de fiecare investitor in parte.

Daca esti interesat de astfel de oferte afaceri, cel mai simplu este sa intri pe http://afaceri-proprietati.com/oferte-afaceri/ si sa cumperi o afacere de la una din persoanele care dintr-un motiv sau altul nu mai pot continua. E mai simplu sa cumperi o afacere, decat sa incepi una de la zero. Intra chiar acum si vezi ofertele disponiblie.

Atunci cand te hotarasti sa faci parte din lumea afacerilor, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a avea o companie de succes. Iata cateva regul de aur in aceasta privinta: (more…)