Află din Botoșăneanul care este stadiul lucrărilor a celui mai circulat drum din Botoșani

Dacă ar fi să ne raportăm la infrastructura din România, cu toții știm că lasă de dorit. De 30 de ani încoace nu s-a schimbat mare lucru, șoferii circulând la fel de greu, pe drumuri pline de gropi și denivelări, care îngreunează traficul din ce în ce mai mult.

Însă acest aspect este doar una dintre probleme. Numărul accidentelor de pe aceste șosele cresc înfiorător de la un an la altul, spre disperarea familiilor îndurerate. Se cer autostrăzi, se fac proteste în acest sens, însă răspunsurile din partea conducătorilor nu sunt deloc cele pe care trebuie să le auzim.

Lipsa infrastructurii ne-a pus în fruntea topului unde spune că țara noastră are cele mai periculoase drumuri din UE. Cu toate acestea nici un om politic nu pare să facă ceva în acest sens.

Circulația pe șoselele din România a devenit o loterie – cine are noroc trăiește

În anul 2019, în data de 15 martie ora 15:00, timp de 15 minute un om a reușit să mobilizeze un popor întreg pentru a recurge la o grevă pașnică cu privire la autostrăzile din România. Un singur om a avut puterea de a mișca un popor întreg, pe toate canalele de știri, în toate trusturile de presă, inclusiv în botosaneanul.ro era un singur titlu care atrăgea atenția  – “Vrem Autostrăzi!” Ba mai mult decât atât, în Suceava a fost construit de același om, primul metru de autostradă în semn de protest.

Poporul a vrut să mai aibă o ultimă speranță în cei care ne conduc, însă din anul 2019 până acum, tot nu s-a schimbat nimic. Iar aici nu vorbim doar despre autostrăzi, care oricum ar scădea semnificativ numărul deceselor din accidente, ci și de acele drumuri europene care aproape de fiecare dată trec de termenul limită, iar ele încă nu sunt gata.

Proiectul de modernizare a DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani se lasă așteptat

Conform trustului de presă Botosaneanul.ro, evoluția lucrărilor în ceea ce privește infrastructura proiectului de modernizare dn 28B, Târgu Frumos – Botoșani pare să stagneze, deși termenul maxim de execuție era până pe data de 15 noiembrie, a.c.

Imaginile trimise de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași spre Botoșăneanul nu par deloc să arate că proiectul s-ar termina prea curând. Așadar, atât timp cât aceste proiecte mai mici decât cele de autostradă nu sunt duse la bun sfârșit, speranțe pentru a avea o infrastructură ca în țările europene nu prea există.

În trustul de presă Botoșăneanul la rubrica stirea zilei putem citi multe articole de interes de unde putem afla zilnic noutăți.

Mai multe detalii pe pagină.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply