Posts Tagged ‘agrafa’

Cum sa transformi coada de cal intr-o coafura sofisticata

Cum sa transformi coada de cal intr-o coafura sofisticataAtunci cand esti pe fuga si nu ai timp sa iti aranjezi parul intr-un mod mai complex, cea mai rapida solutie este sa il strangi intr-o coada de cal simpla si lejera. Totusi, coada de cal nu trebuie sa fie o coafura plictisitoare si banala, la care apelezi numai in caz de urgenta.

Poti transforma o coada de cal in ceva foarte trendy si sofisticat, folosing cateva trucuri destul de simple. Iar daca nu ai parul suficient de lung pentru a obtine o coada generoasa cu care sa lucrezi, atunci poti apela la extensii par natural in forma de coada de cal. Sunt simplu de manevrat si de intretinut.

Un exemplu de coafura usor de realizat, dar de mare efect este urmatorul: prinde-ti parul intr-o coada de cal inalta, sau strange-ti parul la spate si aplica extensii par natural in forma de coada. Apoi, impleteste coada in stil clasic pana pe la jumatatea ei si prinde cu un elastic subtire, aproape invizibil.

Restul cozii va ramane despletit, liber pe spate. In primul rand, aceasta coafura este foarte romantica si lejera. Este ideala pentru anotimpul cald, cand toate femeile cauta sa isi pastreze ceafa si umerii cat mai liberi. Pana la urma, este destul de neplacut sa simti parul lipindu-se de tine cand este foarte cald afara. (more…)