Angajat sau antreprenor, aceasta este intrebarea!

Angajat sau antreprenor, aceasta este intrebarea!In cazul in care esti angajat dar vezi ca poti obtine avantaje devenind independent, aici indicam una dintre cele mai usoare modalitati de a o realiza. Multi oameni se tem sau nu pot incepe propria afacere pentru ca nu au investitia initiala necesara, fie pentru ca nu o au, fie pentru ca le este frica sa nu o piarda.

Daca acesta este cazul tau, trebuie sa iei in considerare posibilitatile de a incepe o afacere fara investitii. Si una dintre cele mai bune optiuni, pentru aceste cazuri, sunt companiile de vanzari directe. Aceste tipuri de companii ofera ceea ce ai nevoie pentru a incepe si poti obtine beneficii din primele zile de inmatriculare, cu cele mai mici preturi infiintare firma. Iti vor oferi un sistem de lucru, produse, toate serviciile de care ai nevoie, un birou, cataloage, training, totul pentru ca tu sa devii profesionist si sa-ti incepi propria afacere. Ceea ce trebuie sa faci este sa selectezi bine compania si produsele.

Sfaturi

  1. Cauta o firma solida care sa-si aiba entitatea inregistrata in tara in care lucrezi (asa vei evita tot felul de probleme legale)
  2. Firma sa aiba o imagine buna si produse de inalta calitate
  3. Exista 2 domenii de afaceri care au cel mai mult succes si nu vor inceta niciodata sa lucreze, chiar si in timp de razboi, dezastru natural, pandemie, criza etc:
  • Sanatate
  • Alimente

Orice ai alege dintre aceste 2 posibilitati va fi o decizie buna, dar noi am pune sanatatea pe primul loc, pentru ca este cel mai important lucru din viata noastra.

Putem supravietui fara apa, chiar si fara mancare pentru o perioada si sa avem totusi o viata normala. Dar fara sanatate este imposibil. Din aceasta cauza recomandam intotdeauna zona de sanatate. Este foarte demn si frumos sa ajuti oamenii sa-si imbunatateasca sanatatea si sa si primeasti bani pentru asta este un mare plus.

Produse de buna calitate

Pe de alta parte, asigura-te ca selectezi produse de buna calitate. Le vei promite oamenilor o sanatate mai buna si trebuie sa fii absolut sigur ca te vei tine de cuvant. In caz contrar, imaginea ta va fi rapid insultata, ceea ce te va face sa pierzi din clienti si din reputatie.

Aici evidentiem cateva puncte de care trebuie sa ti cont pentru ca un produs sa fie de inalta calitate:

  • Originea de fabricatie
  • Certificate
  • Perioada de garantie a produselor
  • Cat mai putine recenzii negative online
  • Multe recenzii pozitive despre produse

Este intotdeauna bine sa incerci produsul inainte de a lua decizia de a-l vinde si sa pui toate intrebarile necesare pentru a elimina complet indoielile si a te convinge de eficacitatea produsului.

Deci, pentru a rezuma: Primul pas este sa selectezi firma si produsul, iar al doilea este sa incepi sa ii dedici tot timpul liber de care dispui, in timp ce continui sa te dezvolti si sa evoluezi. Odata ce obtii un numar rezonabil de clienti multumiti, vei incepe sa te simti in siguranta, pentru ca iti vei demonstra ca esti capabil si pentru ca vei stii ca ai o companie de succes in spate.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply