Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna

Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna
Anvelopele sunt subiectul central al tuturor discutiilor curente despre masini, starea drumurilor si vreme. De ce? Pentru ca anvelopele, sau mai bine zis, starea si tipul anvelopelor au cel mai mare impact asupra vietii soferilor in aceasta perioada a anului.

Sezonul rece isi cere drepturile in toate domeniile, inclusiv in cel auto, anvelopele cu care sunt echipate masinile trebuie sa fie de sezon, adica anvelope de iarna.

Acesta este adevarul pur. In aceasta idee, in Timisoara se gasesc anvelope la Selgros, pentru toti cei care inca nu au facut schimbarea pe anvelope de iarna, desi ar fi trebuit.

Anvelopele reprezinta o parte foarte importanta a automobilului, unii ar spune ca este cea mai important parte datorita faptului ca sunt mereu in contact cu drumul, sunt mereu folosite, pentru ca toata puterea masinii se transmite in cele din urma lor.

Modul cum se simte masina pe drum, nicelul de control pe care il ai, daca lasi volanul si merge drept sau o ia mai spre stanga sau mai spre dreapta depinde de anvelope, distanta de franare la fel depinde de anvelope.

Am mentionat aici doar cateva lucruri, dar fiecare dintre ele este crucial, conteaza enorm inspre nivelul de siguranta pe care il ai in masina, tu si ceilalti participanti la trafic.

In cele din urma asta conteaza cel mai mult, sa fii in siguranta, iar fara anvelope potrivite, in momentul acesta asta inseamna anvelope de iarna, sansele sa derapezi, sa ai un accident sau sa cauzezi un accident sunt mai mari decat ar trebui sa fie.

 

In aceasta perioada ar trebui sa fim mult mai atenti la masina noastra, inclusiv la starea anvelopelor, deoarece condusul in anotimpul rece este mult mai periculos ca in sezonul cald. Verifica constant anvelopele si daca nu ai trecut inca la anvelope de iarna fa-o acum!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code