Posts Tagged ‘anvelope’

Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna

Anvelope, subiect de discutie pe timp de iarna
Anvelopele sunt subiectul central al tuturor discutiilor curente despre masini, starea drumurilor si vreme. De ce? Pentru ca anvelopele, sau mai bine zis, starea si tipul anvelopelor au cel mai mare impact asupra vietii soferilor in aceasta perioada a anului.

Sezonul rece isi cere drepturile in toate domeniile, inclusiv in cel auto, anvelopele cu care sunt echipate masinile trebuie sa fie de sezon, adica anvelope de iarna.

Acesta este adevarul pur. In aceasta idee, in Timisoara se gasesc anvelope la Selgros, pentru toti cei care inca nu au facut schimbarea pe anvelope de iarna, desi ar fi trebuit. (more…)

Anvelope de iarna de top Firestone Winterhawk 2

Anvelope de iarna de top Firestone Winterhawk 2Incaltamintea de iarna a autovehiculelor reprezinta un domeniu fascinant si foarte util. Ca orice alt domeniu, si cel al anvelopelor performante tinde sa se dezvolte in permanenta. Si, pentru ca orice produs merita comparat cu celalalt, pentru a vedea cat mai bine diferentele si implicit motivele care stau la baza alegerii lor de catre cumparator, acestea sunt supuse testarii in conditii de carosabil umed, performante pe gheata, nivel de zgomot, viteza maxima de rulare in siguranta si nivelul consumului de carburant.

Facand o incursiune in site-ul www.anvelomag.ro descoperim ca aici se regasesc unele dintre cele mai performante cauciucuri iarna. Printre cele mai performante cauciucuri de iarna se afla brandul Firestone. Winterhawk 2 este un model ce a obtinut rezultate foarte bune in urma testarii acestuia pe carosabil acoperit de zapada. Aceste cauciucuri sunt modele echilibrate ca raport calitate pret. Pot fi folosite in conditii de sigurata atat pe carosabilul uscat cat si pe cel umed, sunt silentioase si stabile. Regasim astfel modelele FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 215/55R16 97 H, FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 225/45R17 94 V sau FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 175/70R13 82 T . (more…)