Posts Tagged ‘apa’

Care sunt elementele unei cladiri?

Care sunt elementele unei cladiri?Domeniul constructiilor este un domeniu vast, care presupune multa munca si multa responsabilitate. Daca lucrezi in acest domeniu, trebuie sa fii cat mai informat. Daca te intereseaza domeniul constructiilor, afla ca nu se construieste dupa ureche, ci trebuie sa stii exact ce ai de facut. Una e sa fii un simplu muncitor care matura pe santier sau care da la mana materialele necesare si alta e sa fii un profesionist care lucreaza intr-o firma de constructii care ofera cele mai bune servicii, asa cum e Avangart, de exemplu.

Cand vrei sa construiesti o casa, trebuie sa fii foarte informat. Trebuie totodata sa stii inca de la inceput ce anume iti doresti. Te gandesti la case structura metalica, sau la case pe structura de lemn sau beton? Vrei o casa cu etaj, sau o casa doar cu parter? Astfel de alegeri pot face diferenta, fapt pentru care trebuie sa gandesti totul cu grija.

In cazul in care nu te pricepi si nu stii ce diferenta ar putea fi intre case structura de lemn si case cu un alt tip de structura, daca nu stii ce presupune ridicarea unei case, daca nu ai lucrat niciodata in constructii si nici nu vrei sa faci acest lucru, apeleaza la cei de la Avangart. Ei stiu exact ce au de facut si te indruma in asa fel incat sa iei decizia cea mai buna. Lasa lucrarea pe mana lor si in final vei avea doar motive de bucurie. (more…)

Cum actioneaza detergentul anticalcar?

Cum actioneaza detergentul anticalcar?Cine isi doreste apa dura? Ea lasa pielea aspra si uscata, iar parul lipsit de stralucire si vitalitate, insa si electrocasnicele sunt afectate. Avand aceasta problema in gospodarie si masina dumneavoastra de spalat va necesita vizite frecvente la reparatii masini de spalat.

Si totusi, stiati ca prezenta carbonatului de calciu in apa dura reduce riscul de osteoporoza? Desigur, nu este suficienta doar consumarea apei dure, ci si o dieta bogata in vitamina D sau consumarea acesteia din suplimente, care sa ajute la absorbtia calciului. Conform unui studiu finlandez efectuat in 2004 mineralele din apa dura ajuta si in preventia bolilor de inima.

In ciuda acestora statistici imbucuratoare, efectele negative ale utilizarii unei ape dure sunt semnificative si trebuiesc evitate. De ce este atat de nociva apa dura si cum poate afecta ea electocasnicele, in mod specific masina de spalat? Nivelul mare de calciu, magneziu si minerale dizolvate din apa dura se depun pe suprafetele din interiorul masinii de spalat, pe acele zone unde apa dura intra in contact cu aceasta. (more…)