Aplicatii pe care ar trebui sa le folosesti si tu

Aplicatii pe care ar trebui sa le folosesti si tuAvantajul unei aplicatii de tip scaner este ca va permite sa partajati fisiere mult mai mici decat fotografiile care sunt, de asemenea, foarte usor de realizat.

Se ocupa de convertirea automata a documentului „fotografiat” in format PDF si adesea adauga cateva functii foarte practice. Posibilitatea de a regla luminozitatea si contrastul, de a decupa documentele si de a le partaja pe retelele sociale si serviciile de mesagerie, fara a mentiona optiunile de adnotare: optiunile sunt in general numeroase.

Aici ne concentram asupra gamei de aplicatii disponibile pe Android si iPhone. Folosind camera smartphone-ului si o aplicatie dedicata, scanarea unui document nu ar trebui sa dureze mai mult de zece secunde.

Aceste aplicatii de scanare sunt capabile sa capteze imaginea, sa o decupeze si sa o indrepte cand este necesar, precum si sa imbunatateasca redarea si lizibilitatea acesteia folosind algoritmi puternici. Am selectat pentru voi cateva aplicatii gratuite pentru scanarea documentelor pe iPhone si Android. Intra aici pentru piese telefon.

  • Genius Scan

Capabil sa creeze o scanare dintr-o imagine deja existenta stocata local sau in cloud, Genius Scan va permite, de asemenea, sa scanati un document din mers cu camera smartphone-ului vostru.

Aplicatia ofera doua tipuri de scanare. Scanarea unica va ofera posibilitatea de a scana un document de o pagina si de a-l edita imediat, in timp ce Scanarea multipla va permite sa scanati mai multe articole la rand pentru a genera un document final, cu mai multe pagini, care poate fi editat.

Genius Scan va permite, de asemenea, sa va scanati manual documentele sau sa utilizati modul magic. Daca prima optiune necesita un pic de lucru de editare, inclusiv decuparea corecta a fisierului si corectarea perspectivei, a doua face toate lucrarile in mod automat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va pozitionati perfect pe partea de sus a documentului si sa focalizati astfel incat Genius Scan sa capteze imaginea in sine, dupa ce aplicatia a detectat automat marginile paginii de scanat. Cand vine vorba de exportul scanarilor, Genius Scan ofera o mare libertate utilizatorilor sai.

Aplicatia stocheaza scanarile la nivel local, dar le permite, de asemenea, sa fie trimise catre servicii terte de stocare online, cum ar fi iCloud Drive, Box, Dropbox, Google Drive sau chiar OneDrive. Documentele scanate pot fi, de asemenea, partajate prin e-mail.

Un istoric de export este, de asemenea, disponibil pentru a va permite sa gasiti cu usurinta ultimele actiuni efectuate si chiar pentru a recupera documentele sterse. In cele din urma, retineti ca va puteti redenumi fisierele si puteti atribui etichete.

  • CamScanner

Aplicatia CamScanner este unul dintre cele mai populare instrumente. Foarte usor de utilizat – crearea unui cont nu este obligatorie – va permite sa scanati documente color sau alb-negru, sa ajustati nivelul de detalii, sa cautati documente dupa cuvinte cheie si sa partajati documente de la contacte care vor putea sa le comenteze in adnotari .

Pentru a efectua o scanare, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe pictograma care reprezinta o camera, apoi sa va lasati ghidati. Daca utilizati aplicatia in mod regulat, este mai bine sa descarcati licenta (platita), care va elimina reclamele si filigranele din documente.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply