Aranjarea meselor pentru evenimente

Decorarea sălii de evenimente reprezintă un pas foarte important în crearea unei atmosfere inedite, mai ales dacă aveţi o tematică deja selectată pentru evenimentul dumneavoastră.

De aceea, este foarte important să aveţi în vedere căteva sugestii, astfel încât atunci când urmează să vă decoraţi mesele pentru eveniment, să nu întâmpinaţi dificultăţi. Aşadar, în articolul de astăzi veţi descoperi câţiva paşi de care vă sugerăm să ţineţi cont pentru a avea un aranjament “de poveste”.

Dimensiunea mesei

Primul lucru de care trebuie să ţineţi cont înainte de a începe decorarea propriu-zisă a mesei este dimensiunea acesteia. În funcţie de numărul de invitaţi de la fiecare masă, va trebui să păstraţi loc şi pentru tacâmuri, pahare, farfurii şi şerveţele, astfel că spaţiul pentru aranjamentele florale de cele mai multe ori este destul de redus.

Încercaţi să aranjaţi iniţial o masă cu toate elementele necesare, iar mai apoi să observaţi care este spaţiul în care trebuie să vă încadraţi cu aranjamentele florale sau ornamentale.

Înălţimea aranjamentelor

Dacă spaţiul pentru aceste decoraţiuni este redus, atunci veţi avea tendinţa de a opta pentru aranjamente înalte, astfel încât să nu ocupaţi foarte mult spaţiu, dar totuşi masa să arate mai special. Cu toate acestea, atunci când optaţi pentru astfel de decoraţiuni, vă recomandăm să aveţi în vedere mai multe lucruri.

De exemplu, înălţimea acestora. Încercaţi ca fiecare aranjament să fie suficient de înalt astfel încât invitaţii să poată comunica sau să poată vedea toate evenimentele de pe parcursul serii. Astfel, este necesar ca acestea să treacă de creştetul invitaţilor, dar şi să fie plasate corespunzător.

Diversitate

Dacă vă doriţi ca evenimentul dumneavoastră să fie mai diferit decât restul, atunci de ce să nu diversificăm puţin şi decoraţiunile? De exemplu, dacă clasicele flori vi se par demodate, puteţi aranja mesele cu lumânări, pietricele sau praf strălucitor, astfel încât să adăugaţi o notă de eleganţă şi rafinament mesei.

În schimb, dacă vă doriţi ceva mai jovial şi distractiv, care să aducă zâmbete pe chipurile invitaţilor, optaţi pentru fructe. Un nou trend este să umpleţi o sondă cu diferite citrice (portocale, lămâi, lime), acestea oferind mai multă culoare şi jovialitate fiecărei mese.

Aşadar, cu puţină atenţie la detalii şi un stropde creativitate, vă puteţi decora mesele pentru eveniment chiar şi dumneavoastră, fără a investi sume fabuloase de bani. Dacă până acum, florile erau nelipsite, se pare că anul 2019 aduce căteva schimbări şi pe acest plan.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code