Posts Tagged ‘articole’

Cum putem elimina penalizarile de la Google?

Cum putem elimina penalizarile de la Google?Este foarte important ca atunci cand incercati sa eliminati o penalizare Google sa fiti foarte organizati pentru putea tine o evidenta a linkurilor eliminate si pentru a nu munci de doua ori. Va puteti organiza foarte bine utilizand Excel.

Organizarea este importanta pentru ca nu veti putea sti de fiecare data cat va dura procesul si nu va veti incurca in liste. In plus, in cazul in care aveti foarte multe linkuri nu le veti putea analiza pe toate si de aceea se recomanda tinerea unei evidente cat mai bune.

Primi toate sfaturile de astazi de la o firma pentru optimizare SEO Brasov.

Dupa ce la pasul anterior ati eliminat linkurile urmeaza sa extrageti si datele de contact pentru site-uri. Vor fi multe site-uri pentru care nu veti putea gasi datele de contact. (more…)

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?

Cum se realizeaza SEO On Page si Off Page?Buna indexare in motoarele de cautare este importanta pentru orice website. Optimizarea se realizeaza On-Page si Off-Page. Pentru primul tip de optimizare este importanta crearea unui design web cat mai prietenos, care sa atraga atentia utilizatorilor si sa ii fidelizeze.

De asemenea, este necesara scrierea codului intr-un mod cat mai eficient, pentru o citire usoara, dar si pentru o incarcare mai rapida a paginii. Daca nu stiti cum sa faceti acest lucru, firma IT Exclusiv va poate ajuta, aceasta avand experienta in web design si optimizare pentru motoarele de cautare.

Exista numeroase aspecte de care trebuie sa tineti cont pentru o optimizare On-Page calitativa. Astfel, META Titlurile nu trebuie sa depaseasca 60-70 de caractere, iar META Descrierile pot avea intre 150-160 de caractere. (more…)