Posts Tagged ‘avantaj’

De ce sa invatam o limba straina?

de-ce-sa-invatam-o-limba-strainaSunt nenumarate avantaje pe care cunoasterea unei limbi straine le aduce. Vorbim aici de beneficii profesionale si personale si de aceea va recomandam cursuri Illsc.ro, pentru a invata alaturi de profesionisti.

Cu ajutorul unei limbi straine aveti posibilitatea de a avansa in cariera. Indiferent ca este franceza, germana, ori spaniola sau alte limbi, va trebui sa stiti ca orice limba noua pe care o invatati va aduce si un plus in cariera si in domeniu profesional in general.

Oamenii care pot vorbi mai multe limbi in general sunt foarte apreciati si au si sanse mici de a intra in comunitate si de a avansa. (more…)

Ce este un ecran IPS?

Ce este un ecran IPS?Tehnologia LCD este una dintre cele mai utilizate tehnologii la nivel modial. Nu conteaza daca vorbim despre monitoare sau laptopuri, trebuie precizat ca aceasta tehnologie nu a fost la fel de buna dintotdeauna.

Noua viata a ecranelor LCD a venit impreuna cu tehnologia IPS, aceasta fiind creata de compania LG. In cazul in care aveti un dispozitiv cu un astfel de ecra, cel mai indicat ar fi sa nu il inlocuiti daca s-a spart, ci doar sa il trimiteti intr-un service Gsm.

Aceste ecrane utilizate de LG, poate afisa lucruri cu ajutorul unor cristale lichide. De asemenea, precum il cunoastem din denumirea sa in egleza, acesta presupune un tip de matrice de astfel de cristale ce eset luminata si, desigur, reprezinta proprietatea lor de a influenta sensul polarizarii. (more…)