Avantajele lui iPhone XR si ce il face atat de cautat?

Avantajele lui iPhone XR si ce il face atat de cautat?
iPhone XR va ofera mai multe optiuni decat modelele XS in ceea ce priveste culoarea. Puteti alege intre rosu, galben, alb, coral, negru si albastru.

Daca va place aspectul metalic al iPhone XS (disponibil in aur, argint sau spatiu gri), atunci poate veti simti ca culorile indraznete ale iPhone XR arata mai putin profesionist si putin mai ieftin. Dar s-ar putea simti, de asemenea, ca te-au lasat sa te exprimi.

Apple ne-a imprumutat o versiune galbena. Ne place cel mai mult produsul iPhone (Red) iPhone XR. Este minunat ca de data aceasta Apple ofera acest finisaj de la inceput, mai degraba decat adaugandu-l mai tarziu in ciclu. Desigur, beneficiul acestei optiuni de culoare este ca veti ajuta o organizatie de caritate care atrage bani pentru combaterea HIV si SIDA in Africa. Aceasta culoare nu este disponibila pentru modelele XS in momentul redactarii.

La fel ca modelele iPhone XS, iPhone XR are un ecran care acopera partea frontala a dispozitivului, cu o crestatura in partea de sus care dezvaluie camera Face ID si tehnologia asociata. Cand iPhone-ul X lansat in 2017, reactia initiala a fost dezamagire la prezenta notch-ului, dar, dupa cum au facut si ceilalti producatori de telefoane, culorile au devenit obisnuite, cu o alternativa fiind o zona mai mare fara ecran in partea de sus a telefon.

Daca sunteti intr-adevar anti-notch, atunci poate intr-un an sau cam asa ceva Tehnologia Face ID va ocupa mai putin spatiu si notch va deveni mai mic, dar pentru moment este un pret pe care trebuie sa  il platesti pentru a obtine un ecran mai mare in mana ta. In ceea ce priveste modul in care iPhone XR se simte in mana ta, este mai mic si mai usor decat un iPhone 8 Plus, in ciuda faptului ca are un ecran mai mare. IPhone XS este mai mic si mai usor, dar, desigur, ecranul este si mai mic.

Unii utilizatori ai unui iPhone 6, 7 sau 8 vor fi preocupati daca pot folosi telefonul cu o singura mana. Cand Apple a introdus versiunea Plus, a introdus, de asemenea, Reachability, care va permite sa atingeti dublu pe butonul de acasa pentru a aduce partea de sus a ecranului la jumatatea drumului pe dispozitiv.

S-ar putea sa te intrebi daca iPhone XR arata ieftin in comparatie cu iPhone XS. Optiunile de culoare puse deoparte, exista diferente in materialele folosite. XR utilizeaza aluminiu in cazul in care XS foloseste otelul inoxidabil de partea laterala a dispozitivului. Nu credem ca exista o diferenta distincta si ne place modul in care fetele din aluminiu ale iPhone XR se amesteca cu culoarea telefonului, tipic atentiei Apple asupra detaliilor.

Exista o diferenta fata de geamul din spatele XR. Geamul  de pe spate nu este la fel de dur ca cel din spatele XS. Avand in vedere ca am spart sticla de pe partea din spate a telefonului iPhone 8 Plus, recomandam intens sa pastram iPhone XR intr-o husa. Mai multe detalii pe SpinMag.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code