Posts Tagged ‘bateria la telefon’

Cum sa ma tina bateria mai mult timp?

Cum sa ma tina bateria mai mult timp?Nu te poti astepta sa te tina bateria la telefon foarte mult din moment ce nu ai un acumulator original. Telefoanele Nokia sunt dorite de multi datorita faptului ca au o durata de viata a bateriei mare in comparatie cu alte telefoane. Insa, daca vrei sa cumperi astfel de produse de calitate, cumperi acumulatori Nokia originali.

Este foarte important ca acestia sa fie originali, deoarece un lucru ieftin cu siguranta nu va fi la fel de calitativ ca unul original, dar putin mai scump. Este la fel ca si in cazul masinilor. S-a stricat o piesa, cauti sa cumperi una originala, nu investesti banii aiurea. Nu te poti astepta la calitate cu bani putini, insa te poti astepta la calitate in momentul in care un astfel de produs este original.

Daca esti posesor de Nokia si vrei sa cumperi acumulatori Nokia originali, intra pe http://www.magazingsm.ro/acumulator-nokia-original-25 si alege cele mai bune produse. Calitatea primeaza, deoarece stim cat este de important pentru tine sa nu ramai fara baterie la telefon atunci cand ai cea mai mare nevoie sa initiezi sau sa primesti un apel. (more…)