Baterii externe pentru smartphone

Cu totii suntem constienti de faptul ca telefoanele mobile sunt in clipa de fata dispozitive fara de care viata noastra ar fi una plictisitoare si totodata foarte complicata in conditiile in care ne-am obisnuit sa folosim zi de zi aceste dispozitive.

Ei bine, dat fiind faptul ca telefoanele mobile sunt atat de importante in prezent pentru noi, este firesc ca fiecare utilizator sa isi cumpere pe langa telefon si cateva accesorii smartphone, printre care si o baterie externa.

Fara doar si poate, bateria externa este accesoriul ideal pentru toate persoanele care trebuie sa isi incarce telefonul si fie nu au la indemana incarcatorul, fie nu au o priza in apropiere pentru a-si pune telefonul la incarcat.

Alegerea unei baterii externe depinde de mai multi factori precum performantele sale, compatibilitate, portabilitate, pret, producator, etc.

Referitor la compatibilitate important de precizat este ca bateriile externe care sunt compatibile cu modelele cu Android, nu sunt compatibile cu modelele iPhone.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai cautate baterii externe pentru smartphone la ora actuala.

Bateria externa Anker PowerCore de 20100 mAh este una dintre cele mai performante baterii externe de piata. Aceasta baterie incarca de 6 ori un iPhone 6, de 5 ori, in timp ce un Samsung Galaxy S6 il incarca de 2 ori.

Bateria este una performanta si include tehnologiile PowerIQ si VoltageBoost pentru cea mai rapida incarcare, pana la 2.4 amperi pe port sau pana la 4.8 amperi total.

PowerIQ si VoltageBoost, sunt doua dintre cele mai dezvoltate tehnologii si sunt brevetate de Anker. Acestea asigura incarcarea foarte rapida si in sigurata a dispozitivelor mobile.

Protectie contra scurtcircuitelor si a scurgerilor de electricitate este o caracteristica importanta a acestor baterii.

Acumulatorul extern Samsung 11.300 mAh este un alt acumulator extern spre care ar putea sa isi indrepte atentia utilizatorii de smartphone in conditiile in care acesta poate incarca de aproape 4 ori un telefon care are o baterie de 3000 mAh. Reincarcarea bateriei externe se face cu ajutorul incarcatorului USB, iar bateria poate fi folosita pentru a incarca mai multe modele de smartphone.

Asus ZenPovwr 10500 mAh este un alt acumulator extern ideal pentru cei care au nevoie de un astfel de accesoriu. Acest accesoriu vine cu un design elegant, cu dimensiuni reduse si nu are nici o greutate mare.

Carcasa bateriei externe Asus ZenPower 10500 este creata din aluminiu anodizat, iar bateria dispune de tehnologia Power Safe care controleaza temperatura si tensiunile de intrare si de iesire, iar astfel asigura incarcarea telefonului in cele mai sigure conditii.

Bateria externa Huawei AP09Q Quick Charge 10000 mAh este una ideala pentru utilizatorii care isi doresc sa incarce simultan doua telefoane mobile. Aceasta are carcasa din aluminiu, are indicator led al nivelului bateriei si status de incarcare.

Cu siguranta se pot gasi si alte modele de baterii externe, insa acestea au fost doar cateva dintre cele mai apreciate baterii externe de pe piata in prezent. Un astfel de accesoriu nu ar trebui sa ii lipseasca nici unui utilizator.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code