Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018

Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018
Beats continua sa isi actualizeze gama de casti bluetooth fara fir cu noi modele care utilizeaza chipul W1 al Apple. BeatsX intra in-urechi cu banda in forma de guler si utilizeaza chip-ul W1 de la Apple pentru o pereche fara intreruperi, rapide cu dispozitive iOS, precum si o conexiune fara fir imbunatatita.

Majoritatea produselor Beats pe care le testam ofera performante audio solide, chiar foarte high end, iar castile BeatsX nu fac exceptie. Diferenta de aici este ca basul profund si inaltele de exceptie, vin la un rezonabil pret de 149.95 dolari.

Design.

Castile BeatsX in forma de banda de tip guler sunt disponibile pe modelele alb sau negru (cu modele albastre si gri care vin in viitorul apropiat). Designul are un cablu plat, care devine un pic mai rigid in sectiunea care se strange in spatele gatului. Castile sunt magnetice – se fixeaza impreuna cand nu sunt in urechi.

Doua compartimente in forma identica sunt situate in punctul deschis al gulerului care se sprijina pe partea din fata a gatului, chiar sub cablul unde urca spre urechi. Compartimentul din stanga gazduieste un port de incarcare Lightning (un alt avantaj al parteneriatului Apple-Beats), in timp ce pe partea dreapta se afla butonul de alimentare / asociere, care include un LED de stare.

In partea stanga, exista un microfon in linie si telecomanda. Telecomanda are un buton central care controleaza redarea, gestionarea apelurilor, navigarea prin traseu si comenzile vocale; cele doua butoane exterioare sunt controale de volum dedicate care functioneaza impreuna cu volumul master de pe dispozitivele iOS.

Microfonul ofera inteligibilitate decenta, dar nu este la fel de clar ca iPhone-ul. De asemenea, am descoperit ca micul device a avut tendinta de a se atinge de fata mea, creand un sunet destul de enervant, dar acest lucru este mai mult o problema de plasament, decat un comentariu asupra microfonului in sine.

BeatsX va fi o bucurie de utilizat pentru majoritatea proprietarilor de dispozitive iOS – in special pentru cei cu dispozitive multiple. Cipul W1 permite conectarea fara probleme intre dispozitivele care sunt conectate in contul dvs. iCloud. Conectarea este foarte rapida – nu este nevoie sa mergeti la meniul Bluetooth.

O solicitare de pe ecran apare imediat cand castile sunt pornite si sunt aproape de dispozitivul dvs. – o atingeti si sunteti conectat (a). Si daca sunteti interesat de BeatsX dar nu aveti un dispozitiv Apple, nu va faceti griji – castile functioneaza ca un obisnuit sistem Bluetooth cu toate celelalte dispozitive audio mobile.

Un alt avantaj al chip-ului W1 este conectivitatea sa imbunatatita. Castile functioneaza in gama standard Bluetooth cu dispozitive non-iOS.

Beats estimeaza durata de viata a bateriei de aproximativ 8 ore, dar rezultatele dvs. vor varia in functie de nivelurile dvs. de volum. Beats sustine, de asemenea, ca incarcarea castilor timp de doar cinci minute va ofera doua ore de viata a bateriei.

E o veste excelenta, avand in vedere ca este usor sa le lasati pornite in mod accidental, si nu pornesc automat, chiar si dupa perioade lungi de inactivitate.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code