Posts Tagged ‘bebe’

Cum obtinem indemnizatia de la stat pentru cresterea copilului?

Cum obtinem indemnizatia de la stat pentru cresterea copilului?De ceva vreme a ajuns sa ma intereseze in mod particular un anumit subiect, si anume cazul viitoarelor mamici, care isi doresc foarte mult sa obtina indemnizatia de la stat, in speta cea pentru cresterea copilului.

Intamplator mi-a fost dat sa cunosc cateva tinere care si-au dorit o sarcina doar pentru ca detineau un loc de munca stabil, sau pentru ca indeplinisera perioada minima de 3 luni de vechime necesara cumularii restului de 9 luni de sarcina, fara a se gandi mai departe de atat, indeosebi la cheltuielile cu carucioare copii sau scutece, sau medici care asista la nastere, la echografii si alte necesitati ce se pot ivi pe parcursul acestui drum.

In mod clar, nevoia sau dorinta de a avea urmasi, ne face sa ii vedem in timp direct asezati cu dragalasenie in carucioare copii sau patuturi, zambind diafan in fata aparatului de fotografiat, sau direct pe bancutele scolilor, studiind din greu. Pana acolo insa, recomandarea este ca lucrurile sa fie facute “cu cap” si in deplina cunostinta de cauza si sa ne amintim ca pana la a-i vedea in aceste ipostaze, trebuie sa fim perfect capabili sa le oferim tot ceea ce le este necesar dezvoltarii armonioase, in depline conditii de siguranta. (more…)