Posts Tagged ‘biletul zilei azi pariuri’

Eternul derbi Dinamo-Steaua- tinta pariorilor pe biletul zilei

Eternul derbi Dinamo-Steaua- tinta pariorilor pe biletul zileiSuntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile pentru meciurile ce vor fi disputate in Liga I la fotbal. Principial, doar in cazul Rapidului lucrurile nu stau chiar atat de simplu, petrecandu-se atat schimbari la nivel de conducere (noul proprietar parand a fi omul de afaceri Adrian Zamfir, care a preluat echipa giulesteana de la George Copos contra sumei de 2 milioane de euro), cat si la nivel de gestionare a pastrarii unui loc in campionat, alb-visinii urmand sa joace meciul de baraj cu echipa Concordia Chiajna, pentru accederea intre cele optsprezece echipe calificate ca participante in competitia Ligii I.

Neavand inca certitudinea ca Rapidul va ramane in competitie, ne punem toate sperantele in meciurile incendiare, intotdeauna cotate foarte bine pe biletul zilei in cazul caselor de pariuri, si anume cele dintre Steaua si Dinamo.

Vorbim aici despre doua echipe puternice, cu traditie in cazul competitiilor de fotbal, atat la nivel national, cat si la nivel european. Cele doua sunt, de la intemeiere si pana astazi cele mai iubite echipe de fotbal din Romania, pe primul loc ca si numar de suporteri clasandu-se echipa din Ghencea, insa urmata indeaproape ca numar de suporterii alb-rosii. (more…)