Posts Tagged ‘bluetooth’

Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018

Beats BeatsX – unele dintre cele mai bune casti bluetooth in 2018
Beats continua sa isi actualizeze gama de casti bluetooth fara fir cu noi modele care utilizeaza chipul W1 al Apple. BeatsX intra in-urechi cu banda in forma de guler si utilizeaza chip-ul W1 de la Apple pentru o pereche fara intreruperi, rapide cu dispozitive iOS, precum si o conexiune fara fir imbunatatita.

Majoritatea produselor Beats pe care le testam ofera performante audio solide, chiar foarte high end, iar castile BeatsX nu fac exceptie. Diferenta de aici este ca basul profund si inaltele de exceptie, vin la un rezonabil pret de 149.95 dolari. (more…)

Ce casti sa imi cumpar?

Ce casti sa imi cumpar?
Acum ceva timp, intenetul va oferea un ghid complet pentru a va ajuta sa va alegeti castile standard si castile pentru sport, iar acum a sosit timpul sa va actualizati selectia de produse preferate pentru acest an, cu multe noi modele disponibile . Intr-adevar, incepand cu castile capabile sa va urmeze ritmul cardiac si terminand cu perechile de casti bluetooth, piata a evoluat extrem bine in ultima perioada si uneori este dificil sa se gaseasca accesorii in timp ce sectorul continua sa se dezvolte.

Bose SoundSport: Daca nu aveti nevoie neaparat de o pereche compatibila Bluetooth, Bose SoundSport va oferi un confort excelent si o potrivire perfecta pe tot parcursul exercitiilor fizice. O valoare fiabila, eficienta si durabila. (more…)

Cum sa ma tina bateria mai mult timp?

Cum sa ma tina bateria mai mult timp?Nu te poti astepta sa te tina bateria la telefon foarte mult din moment ce nu ai un acumulator original. Telefoanele Nokia sunt dorite de multi datorita faptului ca au o durata de viata a bateriei mare in comparatie cu alte telefoane. Insa, daca vrei sa cumperi astfel de produse de calitate, cumperi acumulatori Nokia originali.

Este foarte important ca acestia sa fie originali, deoarece un lucru ieftin cu siguranta nu va fi la fel de calitativ ca unul original, dar putin mai scump. Este la fel ca si in cazul masinilor. S-a stricat o piesa, cauti sa cumperi una originala, nu investesti banii aiurea. Nu te poti astepta la calitate cu bani putini, insa te poti astepta la calitate in momentul in care un astfel de produs este original.

Daca esti posesor de Nokia si vrei sa cumperi acumulatori Nokia originali, intra pe http://www.magazingsm.ro/acumulator-nokia-original-25 si alege cele mai bune produse. Calitatea primeaza, deoarece stim cat este de important pentru tine sa nu ramai fara baterie la telefon atunci cand ai cea mai mare nevoie sa initiezi sau sa primesti un apel. (more…)