Posts Tagged ‘BMW’

Pareri pro si contra BMW

Pareri pro si contra BMW
In momentul in care vine vorba despre achizitionarea unei masini, foarte multe persoane se gandesc la masinile germane, iar acest lucru este unul cat se poate de firesc in conditiile in care masinile germane sunt de cea mai buna calitate.

Cei care isi doresc o masina germana ieftina, cu siguranta se orienteaza spre un model de la Opel, in timp ce persoanele care isi doresc o masina de calitate la un pret atractiv isi indreapta atentia spre un model Volkswagen.

Ei bine, pentru cei care au un buget mare la dispozitie, cu siguranta solutia cea mai indicata consta intr-un model de la Audi, Mercedes sau BMW. (more…)

Anvelope de vara de cea mai buna calitate ?! Unde ?

Anvelope de vara de cea mai buna calitate ?!  Unde ?Vrei sa iti echipezi autoturismul cu anvelope de vara de cea mai buna calitate ? Iti recomand sa apelezi la serviciile Anvelomag.ro . Acest magazin este cel mai apreciat magazin virtual din Romania specializat in comercializarea de anvelope .

Anvelope de vara , de iarna sau all season la un raport calitate / pret pret imbatabil , transport gratuit pentru fiecare 4 anvelope achizitionate si multe alte facilitati . Pentru mai multe informatii  te invit sa accesezi  http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html .

In acest articol vreau sa va vorbesc despre Salonul Auto de la Detroit , unul dintre cele mai importante evenimente auto la nivel mondial .North American International Auto Show –  Salonul Auto de la Detroit – marele eveniment al inceputului de an 2014 , pregateste nici mai mult nici mai putin de 18 premiere mondiale .  Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 ianuarie in incinta Cobo Hall . Cobo Hall formeaza alaturi de Cobo Arena unul dintre cele mai importante centre de conventii din Detroit.   (more…)