Bratarile Old Skipper aduc o contributie insemnata in tinutele de actualitate

Cand vrei sa fii o prezenta pe care toti din jur sa o observe, trebuie sa depui un oarecare efort in acest sens pentru ca nu e atat de simplu sa produci un efect de impact. Deseori o anumita piesa vestimentara este cea care aduce lumina dorita asupra ta, alteori un accesoriu te va avantaja. Asta depinde de iscusinta cu care faci alegerile, de cat este de dezvoltat simtul tau estetic.

Iata ca o contributie insemnata reusesc sa aduca in tinutele de actualitate celebrele bratari Old Skipper. Este vorba despre o linie de accesorii ce a cucerit publicul larg – barbati, femei si copii, initial pur si simplu prin estetica ce le este caracteristica.

Sunt preferate asadar mai ales de cei care pun un accent deosebit pe tinute si pe modul in care se prezinta in societate. Acestia vor dori sa fie intotdeauna in trend, iar daca efectul oferit de imbracaminte nu este de fiecare data cel dorit, completarea cu o bratara Old Skipper vine ca o solutie ideala.

Partea masculina care a pus mereu accent pe felul in care arata, cunoaste sigur efectul pe care accesoriile constand in bratari piele barbati sau bratari din franghie nautica il are in outfituri.

Aceste bratari reprezinta o solutie pentru completarea cu stil a tinutelor, din varii motive.

Materialele calitative

Cred ca una dintre nevoile fashionistilor care nu a fost inca pe deplin satisfacuta o reprezinta accesoriile realizate din materiale calitative. Da, lasand la o parte cele confectionate din metale pretioase, sunt prea putine produse care aduc acea satisfactie calitativa spre care tind multi.

Iata insa ca nu este si cazul bratarilor marca Old Skipper care si-au castigat popularitatea mai ales prin estetica de durata ce le caracterizeaza. Exista in principal doua optiuni cu privire la acestea – fie bratarile realizate din piele naturala, fie cele realizate din franghie nautica. Sunt materialele despre care stim prea bine ca prezinta o rezistenta crescuta si ca se mentin deosebit de bine in timp.

Inchidere eleganta

Una dintre problemele multora este dificultatea cu care se realizeaza inchiderea. Fie cheita specifica este prea mica pentru a putea fi prinsa rapid si simplu, fie tehnica de prindere este prea complicata. Pentru ca stiu ca aceasta este o problema generala, cei de la Old Skipper au avut in vedere un alt tip de inchidere si anume cel cu ancora.

In functie de preferintele tale, poti selecta materialul din care aceasta sa fie realizata atunci cand plasezi comanda de bratari de pe oldskipper.ro – otel inoxodabi sau otel placat cu aur. Daca vrei ceva mai simplu, respectiv care sa nu includa o parte metalica, poti opta pentru bratarile a caror inchidere se realizeaza cu ajutorul unei bride.

Diversitate in modele

Indiferent ca esti barbat, femeie sau copil, ai optiuni extrem de variate. Poti obtine efectul dorit in tinutele care se doresc a fi in trend cu moda de actualitate printr-o bratara simpla, intr-o singura culoare sau prin una din doua nuante. Exista si varianta bratarilor cu diverse detalii decorative, cum ar fi cele cu mici ancore ce trimit cu gandul spre mare si spre zilele relaxante din timpul verii.

In fine, ce am vrut sa subliniez prin toate acestea este faptul ca ai posibilitatea de a te evidentia in multime prin aparitii unice, chiar si atunci cand poate nu ai optat pentru cea mai multumitoare tinuta vestimentara. Descopera colectiile de bratari Old Skipper si detaliile ce le vizeaza pe magazinul online oldskipper.ro.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code