Posts Tagged ‘buget’

Laptop sau PC pentru jocuri?

Laptop sau PC pentru jocuri?
Ultimii ani au adus pe piata o multidudine de jocuri pe calculator iar odata cu acestea au aparut si tot felul de campionate unde jucatorii pot concura si se pot lupta pentru diferite premii sau sume de bani.

Cu siguranta sunt multi care stau pe ganduri cand trebuie sa aleaga intre un laptop sau un PC pentru gaming.

Un laptop pentru gaming cu siguranta este mai scump decat un PC, astfel ca in cazul in care nu vrei sa cheltuiesti o suma foarte mare pentru un astfel de laptop, trebuie sa te orientezi rapid spre un PC. (more…)

Cele mai inspirate cadouri din 2015!

Cele mai inspirate cadouri din 2015!Perioada sarbatorilor de iarna se apropie, iar cursa contra cronometru pentru cadourile de Craciun este mai aproape decat crezi.

Pe de alta parte, nici cadourile de zi cu zi, pentru prietena cea mai buna, pentru cineva din familie sau pentru un coleg de la job, nu sunt usor de gasit. Exista atat de multe produse pe piata incat, uneori, iti este foarte greu sa te hotarasti ce a fi mai potrivit.

Tocmai pentru ca vrem sa te ajutam, sa te ghidam in acest demers de a cumpara cadouri oamenilor care conteaza in viata ta, am incercat sa facem o lista cu 10 idei de cadouri pentru 2015. Sunt inspirate sau nu! Iti sunt utile sau nu! (more…)

Cadouri potrivite pentru 8 Martie

Cadouri potrivite pentru 8 Martie
Inceputul primaverii aduce multa bucurie in sufletul tuturor. Natura iese din amorteala, oamenii se bucura de soare, dar si de cadourile date cu ocazia zilelor importante din aceasta perioada. Unii apeleaza la cadouri simple, simbolice, altii la cadouri mai scumpe, cum ar fi bijuterii sau ceasuri de lux.

Orice persoana alege mai ales in functie de buget, dar si dupa preferintele beneficiarului. Daca iti permiti financiar si vrei sa faci un cadou inedit, poti alege produse din categoria ceasurilor de lux. Cele mai frumoase ceasuri de lux le gasesti pe www.topceas.ro. (more…)

Ponturi pentru pariurile sportive

Ponturi pentru pariurile sportivePentru multi dintre tinerii de azi, casele de pariuri si pariurile in general reprezinta aproape un mod de viata.

Cele mai multe case de pariuri online isi atrag clientii prin oferta de pariuri sportive extrem de variata si, mai nou, prin jocurile de tip “slot machine” care pot aduce profituri destul de serioase.

Iata cateva ponturi pentru pariurile sportive de care ar trebui sa tina cont atat pariorii incepatori cat si cei mai experimentati.

Ignorati sentimentele

Toti cei care sunt incepatori in ale pariurilor ar trebui sa stie ca pariurile sportive se pun pe evenimente cat de cat cunoscute. Insa exista o diferenta in a plasa pariuri pe evenimente sportive cu care sunteti familiarizati si a paria cu “inima”. (more…)