Cadouri pentru bebelusi: idei si sfaturi

Cadouri pentru bebelusi: idei si sfaturiNasterea unui copil reprezinta o mare bucurie atat pentru parinti si familia restransa, cat si pentru ceilalti apropiati ai acestora. Insa uneori apare o adevarata durere de cap atunci cand vine vorba de alegerea cadoului pentru a intampina noul venit pe lume! A oferi inseamna a face o bucurie celui care primeste, dar cand vine vorba de cadouri de nastere, este necesar sa te gandesti si la gusturile parintilor si la interesele copilului. Pe langa sfaturile de mai jos, vizita facuta unui mgazin online poate fi solutia rapida si eficienta pentru descoperirea unor idei inedite de cadouri bebe KrBaby.

In primul rand, exista doua posibilitati de luat in considerare:

– Parintii au stabilit o lista de nastere, luand in calcul nu numai dorintele, ci si nevoile imediate pe care le au. Avantajul este ca poti alege un cadou in bugetul disponibil in timp ce ii faci pe parinti fericiti obtinand articolele care satisfac nevoile copilului. Daca nimic din lista nu corespunde bugetului pe care l-ati stabilit, este posibil sa participi si la o achizitie mai mare daca contribuie mai multe persoane la achizitia unui articol mai scump de pe lista.

– Parintii nu au stabilit o lista de nastere si permit apropiatilor sa aleaga orice drept cadou. Dezavantajul este ca acest lucru ofera o optiune uriasa de posibilitati, iar pentru multi ramane o enigma fara rezolvare.

Prin urmare, singura varianta care ramane valabila in cea de-a doua situatie o reprezinta alegerea unui cadou clasic, traditional: un sac de dormit, o patura pufoasa, articole de imbracaminte, suzete, biberoane…alegerea este inca vasta si totul depinde de dorintele si de portofelul fiecaruia.

Aceasta varianta ramane un pariu sigur atat pentru satisfacerea nevoilor imediate ale parintilor, cat si pentru dorinta ta de a fi pe plac.

Alegerea articolelor de imbracaminte este intotdeauna dificila pentru cei care nu cunosc foarte bine acest aspect. De preferat sa nu fie cumparate multe articole pentru primele luni, deoarece acestea raman repede mici si sa se tina seama de sezon, deoarece un body subtire de vara oferit unui copil care se naste in martie devine inutil atunci cand da caldura.

Sigur ca se doreste un cadou util, insa si unul frumos, personalizat este la moda. Pe langa servetele, scutece si biberoane, un sac de dormit personalizat sau elemente decorative ori autocolante pentru camera copilului pot fi cadoul perfect pentru cei care doresc ceva la moda.

In plus, pentru cei care doresc sa mizeze mai ales pe placerea bebelusului, ideale sunt cadourile distractive: un animalut de plus, o papusa textila, o jucarie muzicala, o jucarie de explorat sau una de dentitie…nu este nevoie de o jucarie pe care sa o foloseasca neaparat in prima luna, e buna si mai tarziu. Atat de distractive, dar si placute, jucariile precum caruselul muzical cu lumini pot da o nota magica camerei si sunt apreciate deopotriva si de parinti, si de copii.

In cateva cuvinte, alegerea unui cadou care sa intampine nou-nascutul ar fi bine sa raspunda atat dorintelor personale, cat si dorintelor pe care le au parintii, mai ales ca la aceasta varsta cadourile pentru bucuria copilului sunt limitate.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply