Calitatea partilor componente in servisarea unui iPhone

Calitatea partilor componente in servisarea unui iPhoneNu-ti fie rusine niciodata sa intrebi o firma de reparatii despre ce fel de parti componente vor folosi la reparatiile telefonului tau. Intreaba-i mai ales despre sursa de fabricatie a acestora.

Chiar daca acestia iti pot recomanda listarile de pe eBay sau Amazon, ale anumitor parti componente cu preturi mai ridicate, aceasta nu constituie o cale pe care ar merge o companie cu reputatie in domeniu.

Furnizori precum eTech Parts, ofera service-urilor de reparatii deal-uri foarte bune, in functie de cate piese sunt comandate de la acestia pe perioada unei luni calendaristice. Cu cat mai multe piese sunt comandate, cu atat mai mult vor primi discount-uri pentru partile componente respective.

Vanzatorii de pe eBay sau Amazon nu vor face aproape niciodata acest lucru. Orice firma de service care se respecta este in primul rand ingrijorata de calitatea serviciilor prestate si abia pe locul doi, de economiile pe care le poate face la achizitionarea partilor de schimb.

Companiile de calitate sunt foarte deschise la intrebarile clientului si pun la dispozitia acestuia chiar si listele de furnizori cu care acestea lucreaza, pentru o informatie cat mai completa.

Garantia.

O intrebare foarte importanta pe care ar trebui sa ti-o pui de fiecare data cand accesezi serviciile unei firme de service, este daca aceasta ofera garantie pentru service-ul executat.

Orice firma de calitate, garanteaza nu numai partile componente dar si mana de lucru si eventualele pagube create in urma service-ului necorespunzator. In general, aceste companii ofera o perioada de service de 90 de zile de la data preluarii telefonului servisat. Le puteti pune intrebari specifice, direct, despre ce parti componente sunt acoperite de garantie.

Aceasta este in mod tipic, in stransa legatura cu modul in care furnizorii insisi asigura componentele, pentru compania de service respectiva. De exemplu, eTech Parts vor garanta toate componentele pentru 90 de zile, asa ca si firma de service ce preia aceste componente, va oferi clientului o garantie de 90 de zile.

Increderea dintre client si compania de service aleasa, precum si dintre aceasta din urma si furnizorii pe care ii are la dispozitie, trebuie sa fie deplina.

Clientul trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, in consecinta marii furnizori si companiile de service aprovizionate de acestia, se vor asigura intotdeauna ca nu au existat probleme in servisarea gadgeturilor clientilor si ca acestea au fost trimise inapoi, in marja de timp prevazuta initial.

In general, politica firmelor de service de calitate, este “we break it, we bought it”, adica pe romaneste “noi il stricam, noi il cumparam”, asadar orice defectiune posibila ar putea aparea in cadrul procesului de service, companiile care se respecta vor inlocui produsul respectiv sau partile defecte ale acestuia.

Totusi, aceste “accidente” se intampla foarte rar la firmele de service importante, acestea avand numai angajati profesionisti, care lucreaza cu grija si cu instrumente de calitate.

Toate astea fiind spuse, iti recomandam sa intrebi compania de service, inainte de a trimite telefonul, care este politica acesteia in cazul in care device-ul se strica in timpul procesului de servisare. Cel mai bun service de la noi, cu angajati profesionisti si piese de schimb de o calitate ireprosabila, poate fi vizitat intrand pe Service iPhone.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code