Calvin Klein CK In 2 U Eau de Toilette

Doamnele si domnisoarele care isi doresc un parfum frumos mirositor, un parfum care sa fi fost scos pe piata de catre un brand renumit la nivel mondial, isi pot indrepta cu incredere atentia spre Calvin Klein CK In 2 U Eau de Toilette.

Chiar daca brandul Calvin Klein scoate parfumuri pe piata inca din anul 1981, in ceea ce priveste duo-ul de parfumuri CK In2U for Her si CK In2 For Her, au fost scoase pe piata in anul 2007.

Aceste parfumuri au fost scoase pe piata ca si fiind o alternativa pentru toate celelalte parfumuri care poarta emblema CK (Calvin Klein).

In ceea ce priveste versiunea feminina a acestui parfum trebuie precizat faptul ca a fost dezvoltata de catre cei doi parfumieri Loc Dong si Carlos Beniamin, iar versiunea a fost propusa publicului feminin ca si fiind un amestec floral-oriental.

CK In 2For Her reprezinta o esenta special scoasa pe piata pentru generatia tanara, o esenta care emana naturalete si spontaneitate. Referitor la deschiderea parfumului trebuie precizat ca aceasta este o combinatie de citrice, iar din aceasta combinatie se evidentiaza acordurile de fructe de coacaz rosu, bergamota siciliana si grapefruit roz.

Mai tarziu, parfumul impresioneaza prin inima lui matura, in care se pot identifica note de orhidee si cactus, in timp ce in adancurile sale, se deosebesc valurile dulci de lamaie care sunt amestecate cu nuanta tandra de chilimbar si cedru rosu.

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca puterea de durata a parfumului este una foarte buna dat fiind faptul ca aroma parfumului se simte chiar si dupa 6 – 7 ore din momentul in care parfumul a fost aplicat pe piele.

Un alt detaliu la fel de important este acela ca parfumul poate sa fie considerat unisex. Dat fiind faptul ca are un miros atat de placut, un miros atat de special, exista si barbati care folosesc parfumul.

Cel mai important lucru este acela ca parfumul este ideal pentru orice sezon. Atat doamnele si domnisoarele care merg la plaja pot sa foloseasca acest parfum, cat si doamnele si domnisoarele care merg la cumparaturi pot sa foloseasca parfumul. Deasemenea, acest parfum poate fi folosit si de catre femeile care merg la servici, dar si de catre cele care participa la un eveniment important (nunta, botez, sau alt eveniment).

Asadar, dupa cum se poate vedea, doamnele si domnisoarele care isi doresc un parfum frumos mirositor, un parum care sa fie scos pe piata de catre un nume important de pe piata, isi pot indrepta atentia cu incredere spre Calvin Klein CK In 2 U Eau de Toilette.

De la Calvin Klein insa, doamnele si domnisoarele isi pot alege si alte parfumuri care au un miros foarte placut, iar aici amintim Calvin Klein Downtown Eau De Parfum, sau de ce nu, Calvin Klein Contradiction Eau De Parfum.

Tinand cont de mirosul placut dar si de calitatea superioara a acestor parfumuri, este cat se poate de firesc ca doamnele si domnisoarele sa isi doreasca un parfum de la Calvin Klein.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code