Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD

Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD
Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD este un curs de engleză nivel B1.

Nivelul intermediar B1 este suficient de ridicat și îți oferă posibilitatea de a comunica mai mult sau mai puțin fluent în limba engleză în cadrul temelor conversaționale pe care le-ai studiat: familie; aspectul și caracterul unei persoane; muncă; bani și succes; afaceri; educaţie; maniere în societatea modernă; călătorii și transport; locul unde locuiesc; natura și mediul înconjurător; climă și dezastre naturale; comunicare; televiziune și mass-media; cinema și cinematografie; artă; teatru; achiziții; alimente și restaurante; mod de viață; prietenie sportive; succes și eșec; crimă și pedeapsă; noroc și ghinion.

Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD – nivel intermediar superior B1+

Nivelul intermediar de engleză este probabil primul nivel „conversațional”, adică nu mai citești și traduci texte, ci faci niște exerciții de gramatică și începi să vorbești. Și cu cât vorbești mai mult în timpul orelor, cu atât te îndrepți mai repede către obiectivul tău prețuit.

Cel mai important lucru acum este să înțelegi că greșelile sunt normale. Doar cel care nu face cursuri de engleză nu poate face greșeli, dar de asemenea, nici nu progresează. Prin urmare, nu îți fie teamă să începi să faci un curs Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD, vorbește cât mai mult cu privire la orice subiecte care te interesează, discută știri, cărți și filme.

Acum nu ai un vocabular foarte mare, dar cunoşti deja câteva dintre regulile de formare a cuvintelor și, în cursul studierii cursului, vei învăța un număr suficient de mare de sinonime și antonime, care îți vor îmbogăți semnificativ vorbirea.

Vocabularul unui elev cu un nivel intermediar B1 este de 1500-2000 de cuvinte, în timp ce în vocabular, pe lângă vocabularul neutru, apar diverse expresii, expresii fixe și clișee de vorbire.

În plus, vocabularul Business din engleză (adică cuvinte și expresii răspândite folosite în sfera afacerilor) începe să fie studiat la acest nivel. Gramatica engleză intermediară include toate formele tensionate de voce activă și pasivă, propoziții condiționate de toate tipurile, verbe modale și echivalentele lor, vorbire indirectă.

De fapt, la acest nivel, elevul este familiarizat cu aproape toate construcțiile gramaticale, iar la etapele următoare ale instruirii își va perfecționa abilitățile, își va aprofunda cunoștințele despre subtilitățile și nuanțele utilizării unei anumite structuri gramaticale.

După un curs Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD vei  înțelege informațiile de bază ale articolelor din ziare, reviste sau internet. Poți citi scrisori informale și formale în limba engleză. În versiunea adaptată, poți citi ficțiune în limba engleză.

Vei fi capabil nu numai să repeți textul citit, ci și să îți exprimi opinia despre acesta. Poți scrie text coerent pe un subiect cunoscut. Sarcinile scrise la acest nivel includ, de obicei, scrierea unei recenzii de film, o descriere a unei persoane, o poveste despre unele evenimente, o descriere a locuințelor, scrierea unei scrisori oficiale și a unui CV.

Vi putea menține o conversație în limba engleză în cadrul principalelor subiecte de zi cu zi și vei fi capabil nu numai să-ți exprimi propria opinie cu privire la o anumită problemă din cadrul subiectelor studiate, ci și să justifici pe scurt de ce ți-ai format o astfel de opinie.

Cu un curs Cambridge Global English Stage 9 Coursebook with Audio CD vei fi capabil să descrii evenimente, planuri de viitor și să-ți atingi obiectivele.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply