Cand si cum isi aleg femeile bijuteriile?

Cand si cum isi aleg femeile bijuteriile?
Majoritatea femeilor au o pasiune pentru bijuterii, asa ca poarta bijuterii atat in viata de zi cu zi, cat si atunci cand participa la o nunta, la un botez, sau la un orice alt tip de eveniment de o importanta foarte mare.

In viata de zi cu zi, doamnele si domnisoarele poarta bijuterii simple. Un inel din aur sau argint pe deget este ceva normal pentru o femeie moderna in anul 2018.

Deasemenea, o pereche de cercei in urechi, fie ei din aur sau din argint, cat si o bratara pe mana, fie ea din aur alb, din aur galben sau din argint, reprezinta deasemenea ceva firesc pentru femei in zilele noastre.

Deasemenea, nici gatul nu va ramane neglijat, asa ca femeile poarta in viata de zi cu zi un lantisor din aur sau din argint, cu un medalion, o cruciulita, sau chiar simplu la gat.

Asadar, acestea sunt situatii in care doamnele si domnisoarele poarta bijuterii in viata de zi cu zi, iar aceste bijuterii de regula se potrivesc perfect cu orice tip de tinuta.

In schimb, trebuie precizat ca atunci cand trebuie sa isi aleaga bijuteriile pentru a participa la un eveniment, femeile pun mult mai mare accent pe ceea ce aleg.

De exemplu, o doamna care trebuie sa mearga la o nunta, la un botez sau la orice eveniment, isi poate alege bijuteriile si in functie de tinuta.

De exemplu, femeile care opteaza pentru o rochie albastra, cu siguranta ar putea sa isi completeze tinuta cu pietre semipretioase albastre.

Aceste pietre semipretioase vor face ca tinuta sa fie una pur si simplu spectaculoasa, iar femeia care poarta o rochie albastra si astfel de pietre semipretioase sa straluceasca.

Exista femei care indragesc foarte mult culoarea rosie, asa ca pentru acestea fara doar si poate, o rochie de culoare rosie este mai mult decat perfecta. In aceste conditii, bijuteriile cu pietre semipretioase rosii se potrivesc de minune pentru a completa tinuta.

Cum rosu este o culoare care sare in ochi de la o posta, pentru o tinuta spectaculoasa, doamnele si domnisoarele pot opta si pentru bijuterii cu pietre semipretioase de culoare neagra, sau chiar pentru pietre semipretioase albe.

Se stie faptul ca doamnele si domnisoarele indragesc si culoarea verde, asa ca este cat se poate de firesc ca acestea sa isi aleaga si o rochie de aceasta culoare. In aceste conditii cu siguranta si pietrele pretioase care le vor alege vor fi tot de culoare verde.

Cu siguranta rochii se gasesc in diferite alte culori, iar pietre pretioase la fel, asa ca doamnele si domnisoarele pot sa isi aleaga in functie de preferinte rochiile, dar si pietrele semipretioase care sa le completeze perfect tinutele.

In schimb, femeile care au o situatie financiara foarte buna, pot alege sa isi cumpere direct bijuterii cu pietre pretioase, care au preturi mult mai mari decat cele cu pietre semipretioase.

Asadar, doamnele si domnisoarele pot purta bijuterii si in viata de zi cu zi, dar si atunci cand isi doresc sa participe la un eveniment important si isi doresc o tinuta mai speciala.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code