Posts Tagged ‘cap’

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de vara

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de varaTimpul si bugetul ne pot da peste cap planurile pentru escapada la mare. Ne gandim cu nostalgie la plaja si la apa in care ne-am distrat de minune anii trecuti. Ce te faci insa daca esti constrans sa-ti petreci concediul acasa?

Ce poti face, mai exact, pentru a te bucura si tu de razele binefecatoare ale soarelui si, totodata, de o baie pe cinste?

In cazul in care orasul in care locuiesti nu iti ofera un lac amenajat pentru plaja, te poti orienta catre strandurile si piscinele publice si private. Bine bine, dar cum ar putea niste piscine din beton sa inlocuiasca atmosfera de la mare sau, cel putin, atmosfera de pe malul unui lac, de pilda? (more…)

Curcumin pentru cancerul cerebral

Curcumin pentru cancerul cerebralUn cancer al creierului poate dezvolta in interiorul celulelor cerebrale primare, sau din celulele din membranele sau vasele de sange la nivelul creierului sau, in unele cazuri, celulele canceroase prezente in alte organe din corp se pot deplasa prin fluxul de sange catre creier, cauzand cancer cerebral metastatic.

Tumorile de la nivelul creierului pericliteaza viata in mod inerent, intrucat masa anormala a creierului poate duce la o presiune crescuta in spatiul din interiorul craniului si distorsiona zone ale creierului, interferand cu functiile sale si necesitand asistenta medicala imediata.

Factorii de risc care stau la baza cancerului cerebral
Cauzele exacte ale tumorii pe creier nu au fost inca stabilite. Cu toate acestea, prin cercetare, s-au stabilit anumiti factori de risc, printre care: (more…)