Care este de fapt pretul unui grup pentru nunta?

Care este de fapt pretul unui grup pentru nunta?
Care este pretul unui grup muzical pentru o nunta? Ce buget trebuie sa aveti in vedere pentru a beneficia de servicii muzicale ca la carte? Care este diferenta intre o formatie care ia 1000 de euro pentru un eveniment de acest fel si una care ia dublu? De ce tarifele difera atat de mult intre formatii? Este, intr-adevar, muzica atat de diferita de la o formatie la alta in functie de pretul stabilit? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care mirii si le pun cand vizualizeaza diversele oferte de pret artisti nunta. Mai jos vom incerca sa va oferim cateva raspunsuri care sa va lamureasca cu privire la preturile practicate de diversi artisti pentru participarea la un eveniment atat de important al vietii, iar in acest fel speram sa va ghidam pentru a face alegerea potrivita.

Primul aspect important pe care trebuie sa il luati in calcul este gradul de profesionalism al artistilor pe care ii doriti la nunta. De aici pleaca totul. Exista artisti muzicali care fac muzica din pasiune, iar veniturile de baza vin din prestarea unor alte servicii si artisti care au ca singura sursa de venit prestatiile muzicale. Tarifele practicate de cele doua categorii de artisti sunt, in mod clar, diferite. De asemenea, profesionistii vor cere intotdeauna mai mult considerand ca experienta ii recomanda si le ofera acest drept, in timp ce artistii aflati la inceputul carierei vor cere mai putin pentru a obtine cu timpul cat mai multe recomandari.

Pentru stabilirea pretului, artistii care presteaza la nunti tin seama si de locul evenimentului si distanta fata de acesta, de taxele suplimentare pentru deplasare sau pentru cazare daca este cazul. Nu este vorba, asadar, doar de cele cateva ore in care artistii presteaza efectiv, ci de toata munca pe care acestia o realizeaza inainte de eveniment pentru ca multumirea clientilor sa fie deplina.

Diferentele mari de pret sunt date si de perioada anului in care are loc nunta, de experienta profesionala a artistilor, de notorietatea acestora. Va veti intreba, probabil, de ce sa alegeti o formatie de profesionisti in locul uneia de amatori cand amandoua fac, de fapt, acelasi lucru, dar la diferente de pret foarte mari. Evident, unul din principalele motive este nivelul prestatiei. O formatie de profesionisti cunoaste mult mai bine acest gen de evenimente si are experienta necesara, totul desfasurandu-se cu o mai mare usurinta. Punctualitatea, materialele de buna calitate pentru sonorizare, nivelul general al prestatiei artistice sunt cele care ii recomanda pe profesionisti.

Va recomandam ca alegerea formatiei de nunta sa o faceti in functie de nivelul prestatiei, de artistii care o compun, de prezenta sa totala si capacitatea de a crea atmosfera potrivita, ci nu in functie de pret, desi este de la sine inteles ca si acesta este un factor decisiv, posibilitatile materiale ale fiecaruia fiind diferite. Amintiti-va ca ceea ce doriti este o formatie care sa creeze atmosfera perfecta pentru nunta, sa antreneze invitatii la dans si sa ii faca pe acestia sa simta ca se afla in locul potrivit. Ganditi-va sa faceti alegerea muzicala pe care sa nu o regretati mai tarziu!

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code