Care sunt avantajele epilarii cu ceara

Care sunt avantajele epilarii cu ceara
Epilarea cu ceara prezinta o serie de avantaje importante, mai ales pentru femeile care trebuie sa se epileze des. In prezent, tehnica a evoluat cu mult si exista mai multe metode eficiente, in afara de cea clasica, cu lama de ras, pe care le poti folosi pentru un epilat de durata. Iti prezentam in cele ce urmeaza mai multe avantaje ale epilatului cu ceara raportat la alte metode la fel de populare.

Trebuie sa stabilim de la inceput ca epilarea cu ceara a cunoscut numeroase modificari si nu mai are nimic in comun cu metoda clasica in care ceara se punea pe aragaz si tot procesul era nu doar dureros ci si stresant. Acum exista aparate pentru incalzit ceara in care aceasta va atinge temperatura optima. In plus, sunt mai multe tipuri de ceara, cum ar fi cea elastica, mult mai usor de folosit si mult mai putin dureroasa.

Epilatul cu ceara dureaza

Rezultatele epilatului cu ceara sunt de durata si acesta este un aspect foarte important. Atunci cand te epilezi cu lama, firele de par vor incepe sa apara foarte repede, la cateva zile, deoarece parul este doar taiat. In cazul epilarii cu ceara firele de par sunt smulse, majoritatea cu radacina, ceea ce inseamna ca va fi mai greu ca firul de par sa iasa la suprafata pielii. In plus, pentru ca firele de par ies din radacini noi, ele sunt mai fine si mai subtiri, motiv pentru care vor fi mai usor de eliminat la un epilat ulterior.

Epilarea cu ceara este rapida

Stim ca doare, insa la fel de tare doare si in momentul in care folosesti epilatorul electric. Singura diferenta este ca in cazul epilarii cu ceara, dupa ce ai aplicat ceara, tot ce trebuie sa faci este sa respiri adanc si sa tragi cu determinare iar parul de pe o bucata considerabila de piele va disparea. In cazul epilatorului electric va trebui sa rezisti si in timp ce acesta smulge fir cu fir mai multe fire deodata.

Cu ceara poti considera ca ai tras si ai scapat de o buna parte din durere. In plus, avand in vedere ca sunt smulse atat de multe fire simultan nici nu vei simti durerea la adevaratul sau potential pentru ca pielea va amorti in mare parte, ceea ce nu se poate spune si despre epilatorul electric.

Cu ceara, epliarea este mai sigura

In momentul in care te epilezi cu lama ai toate sansele ca unele fire de par sa ajunga sub piele, unde se infecteaza, de unde rezulta in prima faza o zona inestetica. Sunt si situatii in care firele incapsulate pot genera probleme mai mari si pot implica inclusiv tratamentul cu antibiotice. Acelasi lucru se intampla si atunci cand folosesti aparatul electric pentru ca in functie de pozitia mainii, poti impinge cu pensetele firele sub piele.

Atunci cand te epilezi cu ceara, aceste probleme dispar complet deoarece vei trage intotdeana in sus si impotriva sensului de cresterea a firului de par.

Acestea sunt principalele avantajel ale epilatului cu ceara, iar daca vrei cele mai bune incalzitoare, tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe linkul de mai sus.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code