Care sunt avantajele iPhone 6?

Care sunt avantajele iPhone 6?Foarte multi oameni au asteptat nerabdatori lansarea unor noi telefoane produse de Apple. Aceste telefoane de la Apple au devenit tot mai populare si in tara noastra si din aceasta cauza exista nenumarate magazine unde puteti gasi atat telefoanele cat si accesorii pentru iPhone.

Comparativ cu modelul mai vechi, iPhone 6 este mai mare si mult mai subtire, iar iPhone 6 Plus este chiar mai mare decat acesta intrecand Samsung Galacy S5. Muchiile acestui iPhone sunt rotunjite exact ca in fotografiile de reclama si prezentare iar carcasa din spate este confectionata din aluminiu.

Ecranul tactil al acestui telefon este facut din sticla ionizata curbata pe margini. Ecranul este LCD cu Retina HD la o rezolutie de 750 x 1334 px, ceea ce genereaza o densitatea de pixeli de 326.

Camera acestui telefon mobil este de 8 MB si are diafragma de f/2 . 2 iar autofocalizarea este cu detectie de faza. Se pot face panorame de pana la 43 MO. Din nefericere pentru iPhone 6 nu exista stabilizare optica de imagine aceasta fiind prezenta doar la iPhone 6 Plus. Camera secundara este de doar 1,2 MP.

Pentru persoanele interesate sa faca filmulete si videoclipuri acest telefon permite inregistrarea unor imagini de 1080 px cu 30 sau 60 de fps. Pe slow motion se poate filma cu 240 fps sau 120 fps, dar in acest caz rezolutia va fi ceva mai mica.

Apple A 8, are un procesor de 64 de biti deci cu 25% mai puternic si creste performantele telefonului cu 50%. In ceea ce priveste bateria, sunt vesti foarte bune. Acest telefon rezista la 14 ore de convorbiri 3G in comparatie cu iPhone 5s.

In afara de apelurile traditionale prin GSM, iPhone 6 are si Voice Over LTE precum si apeluri prin Wi Fi. Acest telefon smart are si NFC lucru ce primite introducerea unui sistem Apple Pay pentru a plati prin wireless.

De asemenea, telefonul are si un procesor de miscare care se cupleaza la un barometru. Acesta isi poate da seama daca alergati sau mergeti cu bicicleta si va numara pasii pe care ii faceti. In ceea ce priveste variantele de stocare aveti de ales, pentru ca spatiul poate fi de 128 GB, 64 GB si 16 GB.

Datorita tuturor inovatiilor aduse telefoanelor mobile Apple sta din ce in ce mai bine la capitolul popularitate. Kantar Wordpanel este o agentie de cercetare care a pubblicat un nou raport in legatura cu popularitatea sistemelor pentru telefoane. Acest studiu a fost facut in Europa, SUA si Asia si a luat in calcul trei luni din anul in care s-a facut testulĀ  iar rezultatul a aratat scaderea diferentei dintre iOS si Android.

Cand va alegeti un telefon mobil de cele mai multe ori nu luati in calcul doar daca bateria tine foarte mult, sau daca poate stoca multe mesaje si daca rezolutia camerei este de macar 2 Mp. Acum ca piata este plina de telefoane smart si sistemele de operare au intrat in competitie incercand sa se dezvolte peste noapte pentru a oferi clientilor experiente din ce in ce mai bune.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply