Care sunt avantajele unor pompe recirculare Arderia?

pompa recirculare arderia cp3 25-4Pompele de recirculare sunt dispozitivele care functioneaza in baza agentului termic, in cele mai dese dintre cazuri apa, utilizand principiul recircularii pentru a asigura necesarul de caldura din interiorul unei incinte. Gama de pompe recirculare Arderia este una dintre cele mai cunoscute pe piata de profil la acest moment si are o serie ampla de avantaje, pe care le vom discuta in mod individual.

Inainte de orice insa ar trebui poate sa facem o scurta prezentare acestui produs, iar in prima faza ar trebui sa mentionam faptul ca inaltimea maxima de pompare a acesteia este de 8 metri, ca tensiunea de alimentare este de 220 V, a producatorul este chiar Arderia, si ca greutatea pompei este de doar 5 kg. Inca de aici putem deduce un prim avantaj si anume pe cel al greutatii si al dimensiunilor relativ reduse pe care le are aceasta pompa, si facem referire aici la faptul ca nu va ocupa un spatiu foarte amplu si nici nu se va dovedi a fi foarte grea atunci cand se va pune problema de a o muta.

Modelul pe care l-am supus atentiei este o pompe de recirculare a apei de la Arderia cu un regim de turatie in trei trepte, carora le corespunde debitul maxim de 5.8 metri cubi/ ora, 4mc/h sau 2.5 metri cubi/ h. Lungimea pompei este de 180 mm, iar puterea maxima a acesteia este de 220/ 200/ 150 W. Din punct de vedere al gabaritului putem vorbi despre pompe recirculare Arderia medii, dimensiunile acestora fiind de 180 mm x 178 mm x137 mm.

Un alt avantaj al acestor pompe recirculare Arderia consta in eficienta sporita si la randamentul extrem de mare pe care acest produs il poate avea. Din punct de vedere energetic consumurile sunt micsorate, astfel incat fiecare dintre noi sa se poata bucura de caldura si de apa calda, fara a intampina vreo problema in acest sens.

Mai apoi, aceste pompe recirculare Arderia sunt special concepute sa refoloseasca apa aflata in unitatile de stocare, astfel incat recircularea agentului termic sa se faca cu costuri minime, fara a ne obliga la costuri suplimentare. Sistemele in baza carora functioneaza aceste pompe sunt destul de complexe, in sensul ca aceste modele de pompe recirculare Arderia trebuie sa raspunda unui numar destul de mare de solicitari.

Magazinul care ne-a oferit datele cu privire la aceste pompe recirculare Arderia este www.shop-einstal.ro. Personalul specializat si calificat de aici a avut bunavointa de a ne explica tot ceea ce era de stiut despre aceste produse, astfel incat noi sa putem pleca cu lectia invatata. Astfel, desi in mod normal pana acum nu am luat contact cu astfel de produse, iata ca o simpla vizita in acest magazin a avut capacitatea de a ne edifica in vederea intelegerii principiilor de functionare ale acestei pompe.

Si tu poti afla aceste informatii si chiar mai mult decat atat, insa pentru aceasta este necesar sa iei legatura cu acesti specialisti in domeniu. Ei te vor ajuta si iti vor sta la dispozitie cu toate datele necesare, astfel incat si tu sa intelegi cat mai bine utilitatea acestor produse.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply