Care sunt cele mai mari probleme ale dispozitivelor HTC 10?

Care sunt cele mai mari probleme ale dispozitivelor HTC 10?
HTC 10 este unul dintre cele mai indragite dispozitive de la HTC. Cei mai multi dintre utilizatori sunt foarte multumiti de felul in care acestea functioneaza, insa exista si exceptii, iar in continuare vom discuta despre cele mai mari probleme ale dispozitivelor HTC 10.

Supraincalzirea

Aceasta este o problema comuna pentru toate smartphone-urile si poate fi agravata de corpul metalic al HTC 10. Retineti ca telefoanele se vor incalzi intotdeauna in primele doua zile, deoarece descarca o multime de aplicatii in fundal si le folosesti mai mult decat ai face in mod normal. Daca caldura persista dupa prima saptamana sau HTC 10 se incalzeste atunci cand nu face nimic cu adevarat, s-ar putea sa aveti o problema.

Solutii posibile:

  • Incercati o repornire simpla tinand apasat de butonul Power si selectand Repornire.
  • Incercati sa activati modul de siguranta tinand apasat de putere butonul si apoi atingand si mentinand apasat pe putere oprit inainte de a selecta Repornirea in modul de siguranta. Veti vedea optiunea de mod sigur in partea stanga jos si daca problema dvs. de supraincalzire a disparut, atunci stiti ca o aplicatie terta este de vina. Reporniti HTC 10 pentru a iesi din modul sigur. Puteti elimina aplicatiile una cate una si testa din nou sau puteti efectua o resetare din fabrica si reinstalati selectiv. Daca decideti sa efectuati o resetare din fabrica, apoi faceti mai intai o copie de siguranta, apoi accesati Setari> Backup si resetare> Resetare date fabrica si atingeti Ok.
  • Daca problema persista, atunci este timpul sa cautati un service gsm pentru a duce telefonul pe mana specialistilor, pentru ca acestia sa se ocupe de remedierea problemei.

Probleme de afisare

Unii utilizatori au descoperit ca pe ecran apare o tenta rozalie sau galbui. Au fost, de asemenea, probleme cu polarizarea ecranului iar multi utilizatori au mers cu telefoanele in service pentru o inlocuire ecran Htc. Daca va veti confrunta cu o asemenea problema, iata ce solutii puteti incerca inainte de inlocuirea ecranului:

  • In ceea ce priveste problema de colorare a ecranului, puteti utiliza o aplicatie precum Ecranizatorul de ecran pentru a o seta corect.
  • HTC 10 vine, de asemenea, cu optiuni incorporate pentru a regla temperatura culorii, pe care o puteti gasi in setarile afisajului, accesand profilul culorilor.
  • Unii utilizatori au declarat de asemenea ca acest lucru pare a fi cauzat de lipiciul complet uscat. Ar trebui sa se rezolve de-a lungul timpului, dar daca doriti sa accelerati procesul, puteti sa intoarceti luminozitatea si sa lasati telefonul afara in lumina directa a soarelui pentru ceva timp.
  • Unii utilizatori au descoperit ca atunci cand poarta ochelari de soare polarizati, nu pot vedea afisarea telefonului in lumina larga a zilei. Acest lucru se intampla atunci cand telefonul este orientat pentru portret. Din pacate, singura solutie este sa folositi dispozitivul in orientarea peisajului sau sa va scoateti ochelarii de soare.

Probleme cu ecranul tactil

Cativa utilizatori s-au confruntat cu probleme cu ecranul tactil, unde nu inregistreaza apasari sau apasari, in special de-a lungul marginilor afisajului, sau exista o usoara intarziere a unei recunoasteri.

Solutii potentiale:

  • Descarcati o aplicatie precum Screen Touch Test pentru a vedea daca exista probleme cu afisajul care recunoaste apasarile si apasarile. Puteti incerca apoi sa utilizati SGS Touchscreen Booster pentru a ajusta setarile de sensibilitate.
  • Daca calibrarea ecranului tactil nu functioneaza, singura dvs. optiune este sa optati pentru o inlocuire ecran Htc. Pana la sosirea ecranului tactil nou, puteti activa modul Glove, care va spori sensibilitatea afisajului si ar trebui sa faca ecranul tactil sa raspunda mai bine la robinetele si presele dvs.

Dificultate de a trece de la Wi-Fi la date mobile

Unii utilizatori au constatat faptul ca intampina probleme atunci cand isi doresc sa opreasca wifi si sa fie conectati la internet prin intermediul datelor mobile. Aceasta problema pare sa fie legata de functia de apelare Wi-Fi disponibila. Va trebui sa accesati setarile Advanced Calling si sa dezactivati apelul Wi-Fi, ceea ce ar trebui sa va ajute sa remediati aceasta problema. In caz contrar, va trebui sa dezactivati manual Wi-Fi-ul de fiecare data, pentru ca comutatorul sa se faca usor.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code