Posts Tagged ‘casa de pariuri’

Strategia pentru cursele de cai

Strategia pentru cursele de caiDaca folosesti una din multele case de pariuri online atunci probabil ai sesizat existenta curselor de cai sau de caini.

In continuare va voi prezenta o strategie ce poate fi folosita in toate sporturile insa are cu precadere efecte benefice pentru pariorii pe curse de cai si caini. Se numeste metoda Each Way.

Pentru inceput tot ce trebuie sa faci e sa intri pe una din existentele case de pariuri online, sa-ti alegi cursa si apoi favoritul. Strategia poate fi inteleasa folosind expresia un pariu de plasat si unul de castigat, practic e vorba de doua pariuri combinate, si e folosita doar daca crezi ca un outsider va face o figura buna, ca se va clasa pe locul secund, imediat dupa favorit. (more…)

Sistemele de pariere live si meciurile online

Sistemele de pariere live si meciurile onlinePentru a scoate profit din orice fel de pariuri sportive trebuie, intr-o oarecare masura, sa urmaresti statistici, clasamente, forma de moment, insa, in ceea ce priveste pariurile live este necesar sa vizionezi meciurile live online si sa actionezi cat mai repede pentru a prinde cotele cele mai favorabile.

In cadrul pariurilor live urmarirea de meciuri live online si sincronizarea au un rol determinant in realizarea castigurilor.

Desigur, cele doua aspecte mentionate anterior au un rol extrem de important, insa, nu pot functiona la fel de bine daca nu este folosita si o strategie sau un sistem de pariere.

Un sistem de pariere este format dintr-o colectie de strategii de pariere elaborate cu atentie de-a lungul timpului cu scopul de anula avantajele caselor de pariuri si de a creste profiturile pariorului. Pariorii trebuie sa-si modifice strategiile in functie de casa de pariuri la care joaca. Sistemele de pariere sunt folosite diferit in functie de fiecare joc. (more…)