Cat de bun este un Allview V1 Viper S?

cat-de-bun-este-un-allview-v1-viper-sNu trece o perioada lunga pana cand brasovenii de la Visual Fan lanseaza un nou prototip smart. Asadar, utilizatorilor le-a picat in mana un alt model care a fost in varful vanzarilor din Romania: Allview V1 Viper S.

Acest prototip propune sa inlocuiasca vechiul model, Allview Viper prin introducerea displayului de dimensiuni marite si alte optiuni noi.

Smart device-ul vine intr-un pachet mic, elegant care contine atat telefonul propriu zis cat si accesorii precum incarcatorul, acumulatorul, casti in-ear, cablu de date, folie protectoare pentru ecran, un set de 3 tag-uri NFC si un manual de utilizare. In cazul in care telefonul se strica, il puteti trimite intr-un service unde se fac reparatii telefoane Bucuresti.

Atat forma cat si aspectul smartphone-ului nu difera foarte mult fata de modelul clasic Viper. Spatele noului V1 Viper S este destul de lucios si nu ofera o prindere naturala si buna mai ales daca acest model are dimensiuni mai mari.

Telefonul este unul destul de subtire, iar rama sa incadreaza destul de elegant display-ul. Asadar, tot acest ansamblu da senzatia de frameless sau de lipsa a ramei. In ceea ce priveste display-ul V1 Viper S, am putem spune ca este un

IPS de doar 5 inch HD de 1280 x 720 care prezinta unghiuri mari de vizualizare si un contrast foarte bun. Totusi, daca ar fi sa comparam acest model cu un Soul, s-ar putea vedea diferentele dintre tonurile de negru si tonurile mult mai vii care sunt obtinute pe prototipul Allview X1 Soul. Din punctul de vedere al mai multor utilizatori, la aceasta diagonala si la pretul la care este oferit telefonul, optiunea Full-HD era mai mult decat necesara si ar fi pus prototipul intr-o lumina mult mai buna.

Telefonul arata destul de bine din partea frontala, iar ecranul se prezinta destul de bine, insa nu socheaza intr-un mod placut. Atat spatele lucios cat si dimensiunile telefonului ingreuneaza destul de mult utilizarea sa cu o singura mana. Asadar, trebuie sa va spunem sa fiti atenti si sa folositi o protectie adecvanta acestui tip de smartphone.

Allview V1 Viper S prezinta o configuratie destul de buna, insa nu una nemaivazuta pentru un telefon al carui pret este in jur de 1200 lei. Procesorul sau este un Quad Core Qualcomm MSM8228 care este tactat la 1.4 Ghz si fiind sustinut de catre 2 GB memorie RAM. Spatiul de stocare intern al acestui aparat este de doar 16 GB.

Totusi, am putea extinde spatiul de stocare cu pana la 32 GB cu ajutorul unei cartele microSD. Procesorul grafic este Adreno 305 ce poate sustine foarte multe jocuri la fps destul de bun.

Am putea spune ca Viper S este unul destul de performant pentru cei mai multi dintre cei care utilizeaza telefonul doar pentru mail, Internet, Facebook, jocuri. Pentru cealalta categorie de useori, exista X1 Soul Extrem la o diferenta destul de mare de pret.

Camera frontala, selfie este de doar 13 Mp si face fotografii destul de bune in conditii de lumina artificiala redusa. Am putea spune ca veti fi multumit de fotografia obtinuta.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code