Posts Tagged ‘cauciucuri iarna’

Anvelope de iarna de top Firestone Winterhawk 2

Anvelope de iarna de top Firestone Winterhawk 2Incaltamintea de iarna a autovehiculelor reprezinta un domeniu fascinant si foarte util. Ca orice alt domeniu, si cel al anvelopelor performante tinde sa se dezvolte in permanenta. Si, pentru ca orice produs merita comparat cu celalalt, pentru a vedea cat mai bine diferentele si implicit motivele care stau la baza alegerii lor de catre cumparator, acestea sunt supuse testarii in conditii de carosabil umed, performante pe gheata, nivel de zgomot, viteza maxima de rulare in siguranta si nivelul consumului de carburant.

Facand o incursiune in site-ul www.anvelomag.ro descoperim ca aici se regasesc unele dintre cele mai performante cauciucuri iarna. Printre cele mai performante cauciucuri de iarna se afla brandul Firestone. Winterhawk 2 este un model ce a obtinut rezultate foarte bune in urma testarii acestuia pe carosabil acoperit de zapada. Aceste cauciucuri sunt modele echilibrate ca raport calitate pret. Pot fi folosite in conditii de sigurata atat pe carosabilul uscat cat si pe cel umed, sunt silentioase si stabile. Regasim astfel modelele FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 215/55R16 97 H, FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 225/45R17 94 V sau FIRESTONE WINTERHAWK 2 EVO 175/70R13 82 T . (more…)

Razboiul hibrizilor – Peugeot 208 FE vs. Toyota Yaris-R

Razboiul hibrizilor - Peugeot 208 FE vs. Toyota Yaris-RPe langa necesitatatea echiparii autovehiculelor corespunzator sezonului rece, cu cauciucuri iarna speciale, potrivite jantelor masinii noastre, ultimele luni ale acestui an au inceput sa aduca cu ele tot mai multe noutati in domeniul auto.

Daca in prima jumatate a anului ne-am putut desfata cu o serie de evenimente si prezentari automobilistice de genul salonului auto de la Geneva sau de tipul celuiĀ  de la Shanghai, ei bine ultima decada aduce cu ea opulenta salonului auto de la Frankfurt.

Pe langa fetele absolut superbe ce au imbunatatit imaginea salonului, conceptele prezentate la aceasta expozitie au facut deliciul privitorilor care, in mod inevitabil si-au imaginat minunatiile pe patru roti transpuse pe trasee dintre cele mai dificile, ulterior echiparii corespunzatoare cu cauciucuri iarna, potrivite sezonului rece. (more…)