Ce avem de facut cand ni se descarca foarte repede iPhone-ul?

Ce avem de facut cand ni se descarca foarte repede iPhone-ul?
Atunci cand vine vorba despre smartphone-uri, foarte multe persoane se orienteaza mai intai de toate spre dispozitivele iPhone. Acestea au un design atragator, dispun de specificatii tehnice impresionante, si sunt la moda.

De mentionat insa este faptul ca o baterie iPhone se poate descarca destul de rapid, iar multi utilizatori sunt nemultumiti de acest lucru.

In cazul in care va aflati intr-o astfel de situatie, indicat ar fi sa opriti functia wifi si datele mobile atunci cand nu folositi internetul mobil. Se stie faptul ca atat wifi cat si datele mobile consuma resurse, asa ca astfel veti putea face o importanta economie in ceea ce priveste resursele bateriei.

De-asemenea, opriti functia wifi cand nu aveti nevoie de ea. Aceasta consuma si ea la randul ei multe resurse, deci va contribui la descarcarea rapida a telefonului.

Dezactivati functiile de localizare si caracteristicile de actualizare a aplicatiei de fundal

Anumite aplicatii, cum ar fi Facebook in primul rand, WhatsApp, Skype, e-mail, doar pentru a numi cateva, utilizeaza serviciile de localizare pentru a gasi locatia dvs. Acest serviciu utilizeaza GPS, Bluetooth sau WiFi, care au nevoie de mai multa putere.

In plus, cealalta caracteristica adesea folosita de aceste aplicatii de mesagerie si de aplicatii sociale este Background App Refresh. Aceasta caracteristica permite aplicatiilor sa actualizeze continutul lor in fundal. De asemenea, are nevoie de conexiunea la Internet si poate descarca bateria.

Cum sa dezactivati functia Servicii de localizare

  • Accesati setarile >> Confidentialitate >> atingeti Servicii de locatie
  • In ecranul Servicii de localizare, atingeti butonul verde de langa “Servicii de localizare” pentru al dezactiva.

Cum sa dezactivati functia Background App Refresh

  • Accesati Setare >> General >> gasiti si atingeti Revitualul aplicatiei de fundal
  • Atingeti butonul verde de langa Actualizare aplicatie fundal.

Acum, dupa ce ati dezactivat aceste caracteristici, urmariti modul in care se comporta bateria.

In cazul in care ati urmat toti acesti pasi, sunt sanse foarte mari ca problema in ceea ce priveste descarcarea rapida a bateriei sa fie remediata. In cazul in care insa, aveti si datele mobile oprite, si functia wifi, si functia bluetooth, si chiar si serviciile de localizare dezactivate, iar bateria rezista la fel de putin timp incarcata; atunci cu siguranta lucrurile nu sunt tocmai roz.

In aceste conditii, mai mult ca sigur este necesar sa faceti o vizita cu dispozitivul in service pentru ca specialistii sa vada despre ce este problema; iar sansele de a avea nevoie de o noua baterie iPhone sunt foarte mari.

Vestea buna insa este ca, desi este necesar sa cumparati o baterie iPhone noua, puteti gasi la magazinele de specialitate precum www.magazingsm.ro, baterii iPhone pentru orice model iPhone, incepand de la dispozitivele de generatie veche, si pana la cele mai noi terminale iPhone.

Deci, daca trebuie sa schimbati bateria iPhone, o puteti alege de la magazinul amintit anterior, iar pretul sau va fi unul super atractiv. Cu o baterie noua, in mod evident dispozitivul iPhone va rezista mai mult timp incarcat si nu va crea probleme.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code