Ce casti sa imi cumpar?

Ce casti sa imi cumpar?
Acum ceva timp, intenetul va oferea un ghid complet pentru a va ajuta sa va alegeti castile standard si castile pentru sport, iar acum a sosit timpul sa va actualizati selectia de produse preferate pentru acest an, cu multe noi modele disponibile . Intr-adevar, incepand cu castile capabile sa va urmeze ritmul cardiac si terminand cu perechile de casti bluetooth, piata a evoluat extrem bine in ultima perioada si uneori este dificil sa se gaseasca accesorii in timp ce sectorul continua sa se dezvolte.

Bose SoundSport: Daca nu aveti nevoie neaparat de o pereche compatibila Bluetooth, Bose SoundSport va oferi un confort excelent si o potrivire perfecta pe tot parcursul exercitiilor fizice. O valoare fiabila, eficienta si durabila.

Plantronics BackBeat Fit: acestea ofera cea mai buna valoare in raport cu pretul, in ceea ce priveste gama de casti Bluetooth pentru sportivi. In mai putin de 100 de euro, ele imbina confortul, durabilitatea si performantele bune ale sunetului.

Bose SoundSport Pulse: Daca sunteti in cautarea celor mai bune casti, versiunea Bose SoundSport Pulse ar trebui sa va atraga atentia. Prin combinarea conexiunii fara fir si a senzorului integrat pentru ritmul cardiac, acestea pereche de casti ofera o solutie completa pentru sportivi.

Jaybird X2: Oricare ar fi nivelul exercitiilor dvs. fizice, daca doriti sa va odihniti in liniste in timp ce alergati sau daca sunteti un entuziast al sportului si fitnessului, efectuarea antrenamentului in muzica ofera multe avantaje, permitandu-va sa ramaneti motivati prin pregatirea in avans playlist-ul tau preferat sau pur si simplu pentru a te izola de restul oamenilor din sala de sport care sunt adesea prea zgomotosi.

Veti spune de ce investiti in casti suplimentare in timp ce playerul MP3 sau smartphone-ul dvs. ofera acest lucru in mod implicit? Deoarece castile standard nu sunt potrivite pentru acest tip de practica.

Adesea rezistente, ele au, de asemenea, tendinta nefericita de a iesi din urechi si la cea mai mica miscare si in majoritatea cazurilor ofera performante mult mai mici decat cele ale produselor pe care le veti descoperi pe piata Bluetooth. Intr-adevar, cei mai mari producatori din sectorul audio ofera astazi produse care sunt cu adevarat specifice pentru sportivi.

De la Bose la Sennheiser si, desigur, de la Beats si Monster, toti au inceput sa se intreaca intre ei, iar acum ofera produse complete, dure si puternice.

Inainte de a aborda gama de casti bluetooth, trebuie sa va reamintim diferitele functionalitati care trebuie luate in considerare atunci cand cumparati o pereche de casti, create pentru sportivi. Intr-adevar, pentru a satisface cu adevarat asteptarile sportivilor, trebuie indeplinite anumite conditii, iar aici sunt detaliile.

  • Proiectarea si tipul portului
  • Design deschis sau inchis
  • Nodurile si forta firului
  • Rezistenta la transpiratie si apa
  • Usurinta de utilizare si libertatea de miscare
  • Accesorii si caracteristici suplimentare

Toate aceste produse audio satisfac asteptarile sportivilor si se bucura de o constructie mai robusta si mai durabila decat cele mai multe casti conventionale. Gasim astazi modele la toate preturile. Evident, calitatea constructiei, a functionalitatii si a performantelor variaza enorm de la un pret la altul.

 

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code