Ce este o bicicleta verticala cu rezistenta magnetica?

O bicicleta verticala cu rezistenta magnetica este un tip de aparat de exercitiu care este folosit pentru a construi rezistenta si forta. Bicicletele de exercitiu cu rezistenta magnetica folosesc un camp magnetic pentru a crea rezistenta, care elimina frecarea din miscare si ofera astfel o calatorie mai lina.

Bicicletele verticale sunt cel mai comun tip, deoarece imita indeaproape o bicicleta adevarata. O bicicleta verticala cu rezistenta magnetica este o combinatie a acestor doua tipuri.

Beneficiile unei biciclete magnetice

  • Principalul beneficiu al unei biciclete de exercitii este ca folosirea acesteia ii permite persoanei care face exercitii sa arda eficient caloriile fara a pune prea multa presiune asupra articulatiilor. O bicicleta fitness magnetica One Fitness RM6514 este utila si pentru tonifierea muschilor inferiori ai corpului. Sportivii folosesc adesea bicicletele de gimnastica pentru antrenament in lunile de extrasezon sau atunci cand accidentarea sa impiedica exercitiul regulat.
  • Aparatele cu rezistenta magnetica sunt unul dintre cele mai populare tipuri de biciclete disponibile. Problema cu alte tipuri de rezistenta, cum ar fi bicicletele cu rezistenta la centura, este ca zgomotul generat este relativ puternic. O bicicleta verticala cu rezistenta magnetica este mult mai silentioasa decat alte tipuri. O conceptie gresita comuna despre bicicletele verticale cu rezistenta magnetica este ca rezistenta este fixa. Majoritatea bicicletelor magnetice permit utilizatorului sa ajusteze rezistenta folosind un cadran, care creste sau scade puterea campului magnetic.
  • bicicleta verticala cu rezistenta magnetica este o bicicleta de alegere pentru persoanele care doresc o combinatie intre un antrenament de intensitate ridicata si un antrenament confortabil. Cand foloseste o bicicleta de exercitii verticala, utilizatorul sta intr-o pozitie similara cu cea a unei biciclete obisnuite. Majoritatea bicicletelor verticale au o sa reglabila si inaltimea ghidonului, ceea ce face usoara personalizarea aparatului pentru a se potrivi fiecarui individ. Multe biciclete au, de asemenea, computere de bord pentru a urmari cantitati precum distanta, ritmul cardiac si viteza.
  • Exista mai multe alte tipuri de biciclete de exercitii. De exemplu, bicicletele electromagnetice si cu rezistenta la centura sunt comune. O bicicleta cu rezistenta la centura va fi in general mult mai puternica decat o bicicleta verticala cu rezistenta magnetica si, prin urmare, poate sa nu fie la fel de dorita pentru uz casnic. Bicicletele de exercitii inclinate sunt similare cu bicicletele verticale, desi pun utilizatorul intr-o pozitie mai relaxata prin scaderea inaltimii scaunului si plasarea pedalelor in fata si nu dedesubt.
  • Bicicleta magnetica RM6514 este alegerea ideala pentru cei care fac miscare acasa. In ceea ce priveste antrenamentul, este egala cu alte biciclete destinate pentru a fi utilizate acasa. Cu toate acestea, principalul avantaj care ii face pe utilizatori sa aleaga acest model este optiunea de pliere. O poti plia cu usurinta, astfel fiind usor sa-i gasesti un loc, chiar si in dulap, deoarece necesita foarte putin spatiu.

Atunci cand achizitionezi o bicicleta verticala cu rezistenta magnetica, trebuie sa iei in considerare mai multi factori. De exemplu, unii utilizatori ar putea avea nevoie de un monitor de ritm cardiac.

Altii pot avea nevoie de o bicicleta care are o multime de setari si programe diferite, cum ar fi urcarea dealurilor, anduranta si interval.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply