Ce este si ce nu este dezvoltarea profesionala?

Ce este si ce nu este dezvoltarea profesionala?Acest articol va prezinta ce inseamna cu adevarat dezvoltarea personala. Vom fi foarte precisi in a lamuri ce este de fapt sau ce nu este dezvoltarea in plan personal si profesional.

In general conceptul de dezvoltare personala se asociaza cu mai multe concepte specifice precum: dezvoltarea personala din punct de vedere tehnic, cursurile de dezvoltare personala, articolele de dezvoltare personala si carti de dezvoltare profesionala si personala.

Acesta este si un motiv pentru care va trebui sa privim in profunzime toate aceste aspecte pentru a vedea ce capcane va trebui sa evitam.

Atunci cand gasiti anunturi pentru joburi chiar si in cazul in care este vorba de angajari videochat va trebui sa analizam exact ce presupune jobul pentru care vom aplica si daca ne multumeste atat din punct de vedere material cat si spiritual si se recomanda sa nu dam atata importanta prejudecatilor.

Dezvoltarea personala este o expresie frumoasa si ideea e ca are tendinta de a deveni tot mai periculoasa.

Este un lucru benefic sa cititi si sa participati la cursuri si va indemnam sa faceti asta. Cu toate acestea dezvoltarea personala presupune mult mai mult si tot ce vedem in jur este ingrijorator in special in momentul in care se poate observa ca se pune semnul de egalitate intre cursuri si dezvoltarea personala efectiva.

Cu toate acestea in momentul in care cititi, in care participati la cursuri sau in care cititi bloguri pentru dezvoltare personala si observati ca nu se intampla nimic este posibil sa fie necesar sa mai actionati si din alte pucte de vedere care nu sunt opuse acestor lucruri si doar le completeaza. Problema apare in momentul in care ceea ce faceti nu se completeaza.

Nu vom vorbi despre ce inseamna de fapt dezvoltarea personala ci mai mult despre ce nu reprezinta acest concept pentru ca intalnim din ce in ce mai des confuzii. Nu este vorba ca sunt facute confuzii la nivel de concept ci sa se confunda tot mai des cu idei care semnifica mai mult regresie decat dezvoltare.

Am intalnit foarte mult oameni care inteleg prin dezvoltare personala citit. Nu sustinem ca cititul nu e bun deoarece acesta are si el rolul sau. O problema va interveni in momentul in care ceea ce citim nu se aplica si atunci cand cartile pe care le citim sunt percepute ca o rutina.

Este ca si cand ati lua o pastila pentru a putea dormi si va treziti dimineata spunand ca ati avut un som foarte bun dar doar v-ati pacalit creierul mascand probleme reale. La fel se intampla si cu cititul.

Nu se recomanda sa cadem in capcana ca acesta rezolva anumite probleme pentru ca nu rezolva nimic, doar noi avem capacitatea de a rezolva lucrurile atunci cand vrem.

Sa tragem concluzia ca cititul inseamna fericire, crestere spiritula si dezvoltare personala este o idee gresita si totusi oamenii dau inca foarte multi bani pe carti crezand ca aceasta este singura solutie.

Mai exista si cazul in care persoanele citesc si rezultatul este ca incep sa analizeze oamenii din jur uitand sa le ofere ajutor si sa mai empatizeze.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code