Ce este un cristal Swarovski?

Ce este un cristal Swarovski?Cristalele Swarovski sunt pietre artificiale fabricate in Austria. In 1892, Daniel Swarovski a inventat o masina pentru fabricarea de cristale de sticla cu plumb taiate cu precizie, frumoase, de inalta calitate, folosind cuart, nisip si minerale. Proportiile exacte ale acestor materii prime au ramas un secret al companiei.

Acest proces de fabricatie specializat asigura cel mai inalt grad posibil de precizie care produce cristale stralucitoare. Timp de cinci generatii, familia Swarovski a continuat traditia de a face cele mai recunoscute cristale din lume din fabrica lor din Wattens, Austria.

Cristalele de argint Swarovski sunt realizate din argint real?

Linia de cristal de argint Swarovski a fost creata de un mester Swarovski care a fost capabil sa surprinda o stralucire argintie in fatetele cristalelor de sticla cu plumb. Cristalele de argint Swarovski sunt realizate folosind o combinatie de minerale naturale si nisip de cuart.

Cristalele sunt apoi racite lent, iar acest lucru contribuie din plin la evitarea stresului si a imperfectiunilor. Cristalele de argint Swarovski au o stralucire spectrala care le confera culoarea lor unica de argint, dand impresia ca sunt realizate din metale pretioase reale.

De ce cristalele Swarovski sunt mai scumpe decat sticla?

Metoda de producere si prelucrare a resurselor brute sunt factori importanti in calitatea cristalelor finite. Swarovski este un brand care foloseste doar cele mai fine materiale pentru a modela sticla din plumb fatetata, care este cunoscuta in intreaga lume datorita stralucirii si datorita valoarii sale.

Productia, materialele, taierea si lustruirea superioara sunt cei mai importanti factori, care diferentiaza cristalele Swarovski de alte lucrari din sticla.

Potrivit lui Swarovski, ā€˛Taierea materialelor dure, cum ar fi cristalul si pietrele, in asa fel incat acestea sa aiba o suta de fatete identice in mai multe directii, este o sarcina foarte complicata; dat fiind faptul ca fiecare directie a luminii reflectate trebuie calculata mai intai de calculator, apoi aceasta trebuie simulata in 3D, optimizata si transformata in final in programe de control pentru masini complexe”.

Cum se folosesc cristalele Swarovski pentru bijuterii?

Cristalele Swarovski sunt utilizate in toate aspectele fabricarii bijuteriilor. Colectiile de sezon sunt introduse in fiecare an si includ de obicei cristale Swarovski utilizate in combinatie cu pietre pretioase si semi-pretioase si metale placate cu aur sau argint.

Swarovski este un brand care are linii de bijuterii extinse atat pentru barbati, cat si pentru femei, iar cele mai renumite bijuterii prevazute cu asemenea cristale includ coliere, bratari, inele, ace, cercei si ceasuri.

Producatorul de cristal dispune de o gama larga de farmecuri, dintre care cumparatorii pot alege sa realizeze coliere, bratari, brose si farmece pentru telefon sau mobil.

Acum, femeile interesate de bijuterii cu astfel de cristale, isi pot indrepta atentia spre cele mai recente creatii Tricia Design cu cristale Swarovski. In mod evident, creatiile de la Tricia Design, sunt unice, si pot completa perfect orice tinuta eleganta sau orice tinuta business, iar bijuteriile cu cristale Swarovski Tricia Design, au preturi foarte atractive.

Femeile care isi aleg bijuterii cu cristale Swarovski, trebuie sa stie ca acestea trebuiesc tratate la fel ca alte bijuterii fine, si este indicat sa evite expunerea acestora la apa sau la diferite substante chimice, la sport sau la tratamente dure.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply